ESHA-KAB

Contactgegevens ESHA-KAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESHA-KAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESHA-KAB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELVAARTSTRAAT 10; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14213356 (+32-14213356) 14213356 (+32-14213356)

Fax (fax): +32 (87) 779-30-97 +32 (87) 779-30-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESHA-KAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESHA-KAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESHA-KAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESHA-KAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESHA-KAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESHA-KAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESHA-KAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESHA-KAB
Products information ESHA-KAB

BTW identificatienummer (tax): BE09851409912
Ondernemingsnummer: 4520568847
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESHA-KAB
(Get full report from official database of BE for ESHA-KAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESHA-KAB
Addition kinds of activities for ESHA-KAB

2387. Kleding riemen | Apparel belts
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
50640106. Wasmachines | Washing machines
50640300. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service
92299901. Rampbereidheid en managementkantoor, overheid | Disaster preparedness and management office, government

Werken bij ESHA-KAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESHA-KAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESHA-KAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESHA-KAB. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

 • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

 • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BERSHKA

  Type: Studentenjob

  Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

 • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: GROSEMANS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

 • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: BMC

  Type: Vaste Job

  BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

 • Project manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

 • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ESHA-KAB in sociale netwerken
Look for responds of ESHA-KAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESHA-KAB. Laat een reactie achter voor ESHA-KAB. ESHA-KAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESHA-KAB. Leave a respond for ESHA-KAB. ESHA-KAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESHA-KAB op de google maps. Adres en contacten ESHA-KAB
Location of ESHA-KAB on the google maps. Address and contacts of ESHA-KAB

Andere gerelateerde bedrijven als come ESHA-KAB ESHA-KAB: BBL | Docodoco | BOULANGERIE DE JONGH | PETER NYSEN | LUCIO GIULIANO

Other related companies as ESHA-KAB: BBL | Docodoco | BOULANGERIE DE JONGH | PETER NYSEN | LUCIO GIULIANO

ESHA-KAB is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESHA-KAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09851409912. Het bedrijf ESHA-KAB bevindt zich op het adres: WELVAARTSTRAAT 10; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ESHA-KAB is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESHA-KAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESHA-KAB, openstaande posities, locatie van ESHA-KAB op de kaart.

ESHA-KAB is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESHA-KAB, company assigned to the tax number BE09851409912. The company ESHA-KAB is located at the address: WELVAARTSTRAAT 10; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Mat茅riaux de Construction..
The main activity of ESHA-KAB is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ESHA-KAB is not available. You also can look at reviews of ESHA-KAB, open positions, location of ESHA-KAB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESHA-KAB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESHA-KAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESHA-KAB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESHA-KAB, employees, financial statistics.