Docodoco

Contactgegevens Docodoco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Docodoco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Docodoco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graanmarkt 12; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 52 08 10 (+32-056 52 08 10) 056 52 08 10 (+32-056 52 08 10)

Fax (fax): +32 (68) 695-24-91 +32 (68) 695-24-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Docodoco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Docodoco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Docodoco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Docodoco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Docodoco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Docodoco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Docodoco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Docodoco
Products information Docodoco

BTW identificatienummer (tax): BE01904998779
Ondernemingsnummer: 8839294433
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Docodoco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Docodoco
(Get full report from official database of BE for Docodoco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Docodoco
Addition kinds of activities for Docodoco

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
08510102. Herbebossing | Reforestation services
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
27549908. Werkdruk: gravure | Job printing: gravure
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij Docodoco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Docodoco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Docodoco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Docodoco. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Docodoco in sociale netwerken
Look for responds of Docodoco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Docodoco. Laat een reactie achter voor Docodoco. Docodoco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Docodoco. Leave a respond for Docodoco. Docodoco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Docodoco op de google maps. Adres en contacten Docodoco
Location of Docodoco on the google maps. Address and contacts of Docodoco

Andere gerelateerde bedrijven als come Docodoco Docodoco: RESTO FRITES | B. SCHMIT | WILLY PREYERS | Callens Willy NV | FOTO SKOPEO

Other related companies as Docodoco: RESTO FRITES | B. SCHMIT | WILLY PREYERS | Callens Willy NV | FOTO SKOPEO

Docodoco is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Docodoco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01904998779. Het bedrijf Docodoco bevindt zich op het adres: Graanmarkt 12; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Docodoco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Docodoco is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Docodoco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Docodoco, openstaande posities, locatie van Docodoco op de kaart.

Docodoco is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Docodoco, company assigned to the tax number BE01904998779. The company Docodoco is located at the address: Graanmarkt 12; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boutiques. Products created in Docodoco were not found.
The main activity of Docodoco is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Docodoco is not available. You also can look at reviews of Docodoco, open positions, location of Docodoco on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Docodoco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Docodoco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Docodoco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Docodoco, employees, financial statistics.