ERIC VERGHOTE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ERIC VERGHOTE

Contactgegevens ERIC VERGHOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC VERGHOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC VERGHOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GARENNESTRAAT 61; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56424882 (+32-56424882) 56424882 (+32-56424882)

Fax (fax): +32 (67) 825-17-15 +32 (67) 825-17-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC VERGHOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC VERGHOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC VERGHOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC VERGHOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC VERGHOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC VERGHOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC VERGHOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC VERGHOTE
Products information ERIC VERGHOTE

BTW identificatienummer (tax): BE08254547119
Ondernemingsnummer: 3971801757
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC VERGHOTE
(Get full report from official database of BE for ERIC VERGHOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC VERGHOTE
Addition kinds of activities for ERIC VERGHOTE

922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
13110102. Productie van aardgas | Natural gas production
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
25110702. Grasmeubelen: hout | Lawn furniture: wood
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij ERIC VERGHOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC VERGHOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC VERGHOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC VERGHOTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

 • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

 • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

 • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • Psycholoog (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: IMHA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

 • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van ERIC VERGHOTE in sociale netwerken
Look for responds of ERIC VERGHOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC VERGHOTE. Laat een reactie achter voor ERIC VERGHOTE. ERIC VERGHOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC VERGHOTE. Leave a respond for ERIC VERGHOTE. ERIC VERGHOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC VERGHOTE op de google maps. Adres en contacten ERIC VERGHOTE
Location of ERIC VERGHOTE on the google maps. Address and contacts of ERIC VERGHOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC VERGHOTE ERIC VERGHOTE: Oggetti SPRL | BILLY?S VIDEO SERVICE | FRANS VAN DEN BROECK | F. SCHILLEMANS | Contairbel Gavroy J.

Other related companies as ERIC VERGHOTE: Oggetti SPRL | BILLY?S VIDEO SERVICE | FRANS VAN DEN BROECK | F. SCHILLEMANS | Contairbel Gavroy J.

ERIC VERGHOTE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC VERGHOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08254547119. Het bedrijf ERIC VERGHOTE bevindt zich op het adres: GARENNESTRAAT 61; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ERIC VERGHOTE is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC VERGHOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC VERGHOTE, openstaande posities, locatie van ERIC VERGHOTE op de kaart.

ERIC VERGHOTE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC VERGHOTE, company assigned to the tax number BE08254547119. The company ERIC VERGHOTE is located at the address: GARENNESTRAAT 61; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of ERIC VERGHOTE is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC VERGHOTE is not available. You also can look at reviews of ERIC VERGHOTE, open positions, location of ERIC VERGHOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC VERGHOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC VERGHOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC VERGHOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC VERGHOTE, employees, financial statistics.