EICHER&FILS

Contactgegevens EICHER&FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EICHER&FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EICHER&FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CARD MERCIER 57; 1460; ITTER, België

Telefoon (phone): 67646238 (+32-67646238) 67646238 (+32-67646238)

Fax (fax): +32 (86) 130-29-52 +32 (86) 130-29-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EICHER&FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EICHER&FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EICHER&FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EICHER&FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EICHER&FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EICHER&FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EICHER&FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EICHER&FILS
Products information EICHER&FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03917694091
Ondernemingsnummer: 2871520996
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EICHER&FILS
(Get full report from official database of BE for EICHER&FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EICHER&FILS
Addition kinds of activities for EICHER&FILS

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use

Werken bij EICHER&FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EICHER&FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EICHER&FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EICHER&FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

 • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: CLEAN STAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student gezocht! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

 • Application Specialist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

 • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van EICHER&FILS in sociale netwerken
Look for responds of EICHER&FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EICHER&FILS. Laat een reactie achter voor EICHER&FILS. EICHER&FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EICHER&FILS. Leave a respond for EICHER&FILS. EICHER&FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EICHER&FILS op de google maps. Adres en contacten EICHER&FILS
Location of EICHER&FILS on the google maps. Address and contacts of EICHER&FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come EICHER&FILS EICHER&FILS: FLSTAEDTLER NV | BANANENREPUBLIEK | Decor-Line | TUINAANNEMINGEN TOM ROOFTHOOFT | I.A.C MANS

Other related companies as EICHER&FILS: FLSTAEDTLER NV | BANANENREPUBLIEK | Decor-Line | TUINAANNEMINGEN TOM ROOFTHOOFT | I.A.C MANS

EICHER&FILS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EICHER&FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917694091. Het bedrijf EICHER&FILS bevindt zich op het adres: RUE CARD MERCIER 57; 1460; ITTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier..
De hoofdactiviteit van EICHER&FILS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EICHER&FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EICHER&FILS, openstaande posities, locatie van EICHER&FILS op de kaart.

EICHER&FILS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EICHER&FILS, company assigned to the tax number BE03917694091. The company EICHER&FILS is located at the address: RUE CARD MERCIER 57; 1460; ITTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier..
The main activity of EICHER&FILS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EICHER&FILS is not available. You also can look at reviews of EICHER&FILS, open positions, location of EICHER&FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EICHER&FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EICHER&FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EICHER&FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EICHER&FILS, employees, financial statistics.