EFT PARCOURS

Contactgegevens EFT PARCOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EFT PARCOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EFT PARCOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRAINE-LE-COMTE 34B; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67217573 (+32-67217573) 67217573 (+32-67217573)

Fax (fax): +32 (61) 421-40-73 +32 (61) 421-40-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EFT PARCOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EFT PARCOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EFT PARCOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EFT PARCOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EFT PARCOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EFT PARCOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EFT PARCOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EFT PARCOURS
Products information EFT PARCOURS

BTW identificatienummer (tax): BE01023620605
Ondernemingsnummer: 5109161376
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EFT PARCOURS
(Get full report from official database of BE for EFT PARCOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EFT PARCOURS
Addition kinds of activities for EFT PARCOURS

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
353199. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
28690316. Looizuur | Tannic acid
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical
50740204. convectoren | Convectors
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij EFT PARCOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EFT PARCOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EFT PARCOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EFT PARCOURS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

 • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

 • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

 • Magazijnier Alcon (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

 • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

  Type: Vaste Job

  Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

 • Test Engineer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van EFT PARCOURS in sociale netwerken
Look for responds of EFT PARCOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EFT PARCOURS. Laat een reactie achter voor EFT PARCOURS. EFT PARCOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EFT PARCOURS. Leave a respond for EFT PARCOURS. EFT PARCOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EFT PARCOURS op de google maps. Adres en contacten EFT PARCOURS
Location of EFT PARCOURS on the google maps. Address and contacts of EFT PARCOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come EFT PARCOURS EFT PARCOURS: ´T DUIFKEN DRANKENCENTRALE | Embourg C | JEAN-LUC CLOET | DE FRUITHAL | BOND MOYSON

Other related companies as EFT PARCOURS: ´T DUIFKEN DRANKENCENTRALE | Embourg C | JEAN-LUC CLOET | DE FRUITHAL | BOND MOYSON

EFT PARCOURS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EFT PARCOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01023620605. Het bedrijf EFT PARCOURS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRAINE-LE-COMTE 34B; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van EFT PARCOURS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EFT PARCOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EFT PARCOURS, openstaande posities, locatie van EFT PARCOURS op de kaart.

EFT PARCOURS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EFT PARCOURS, company assigned to the tax number BE01023620605. The company EFT PARCOURS is located at the address: CHAUSS?E DE BRAINE-LE-COMTE 34B; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of EFT PARCOURS is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EFT PARCOURS is not available. You also can look at reviews of EFT PARCOURS, open positions, location of EFT PARCOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EFT PARCOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EFT PARCOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EFT PARCOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EFT PARCOURS, employees, financial statistics.