EDMOND BROHEZ

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • EDMOND BROHEZ
Private companiesMetal Mining • EDMOND BROHEZ

Contactgegevens EDMOND BROHEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDMOND BROHEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDMOND BROHEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PRISON. POLITIQUES 26; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65667978 (+32-65667978) 65667978 (+32-65667978)

Fax (fax): +32 (71) 782-56-38 +32 (71) 782-56-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDMOND BROHEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDMOND BROHEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDMOND BROHEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDMOND BROHEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDMOND BROHEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDMOND BROHEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDMOND BROHEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDMOND BROHEZ
Products information EDMOND BROHEZ

BTW identificatienummer (tax): BE09650909423
Ondernemingsnummer: 9160644531
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDMOND BROHEZ
(Get full report from official database of BE for EDMOND BROHEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDMOND BROHEZ
Addition kinds of activities for EDMOND BROHEZ

343299. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
34440501. Bakken, geprefabriceerde plaat | Bins, prefabricated sheet metal
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams

Werken bij EDMOND BROHEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDMOND BROHEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDMOND BROHEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDMOND BROHEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

 • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

 • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

 • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

 • Mechanical Engineer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

 • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

 • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van EDMOND BROHEZ in sociale netwerken
Look for responds of EDMOND BROHEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDMOND BROHEZ. Laat een reactie achter voor EDMOND BROHEZ. EDMOND BROHEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDMOND BROHEZ. Leave a respond for EDMOND BROHEZ. EDMOND BROHEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDMOND BROHEZ op de google maps. Adres en contacten EDMOND BROHEZ
Location of EDMOND BROHEZ on the google maps. Address and contacts of EDMOND BROHEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come EDMOND BROHEZ EDMOND BROHEZ: COIFFURE ACEDO DIFFUSION | Konings Administratie BVBA | PATIFF'S | BYSS INSURANCE | Descamps BVBA

Other related companies as EDMOND BROHEZ: COIFFURE ACEDO DIFFUSION | Konings Administratie BVBA | PATIFF'S | BYSS INSURANCE | Descamps BVBA

EDMOND BROHEZ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDMOND BROHEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650909423. Het bedrijf EDMOND BROHEZ bevindt zich op het adres: RUE PRISON. POLITIQUES 26; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van EDMOND BROHEZ is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDMOND BROHEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDMOND BROHEZ, openstaande posities, locatie van EDMOND BROHEZ op de kaart.

EDMOND BROHEZ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDMOND BROHEZ, company assigned to the tax number BE09650909423. The company EDMOND BROHEZ is located at the address: RUE PRISON. POLITIQUES 26; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of EDMOND BROHEZ is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDMOND BROHEZ is not available. You also can look at reviews of EDMOND BROHEZ, open positions, location of EDMOND BROHEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDMOND BROHEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDMOND BROHEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDMOND BROHEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDMOND BROHEZ, employees, financial statistics.