E VICTOR-MEYER

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • E VICTOR-MEYER
Private companiesMotion Pictures • E VICTOR-MEYER

Contactgegevens E VICTOR-MEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E VICTOR-MEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

E VICTOR-MEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE NORV?GE 45; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80337193 (+32-80337193) 80337193 (+32-80337193)

Fax (fax): +32 (53) 507-70-10 +32 (53) 507-70-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E VICTOR-MEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E VICTOR-MEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E VICTOR-MEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E VICTOR-MEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E VICTOR-MEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E VICTOR-MEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E VICTOR-MEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E VICTOR-MEYER
Products information E VICTOR-MEYER

BTW identificatienummer (tax): BE04886688232
Ondernemingsnummer: 3427429199
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Sable & Gravier.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E VICTOR-MEYER
(Get full report from official database of BE for E VICTOR-MEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor E VICTOR-MEYER
Addition kinds of activities for E VICTOR-MEYER

207703. rendering | Rendering
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij E VICTOR-MEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E VICTOR-MEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E VICTOR-MEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E VICTOR-MEYER. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

 • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

 • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

 • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

 • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

 • Onderhoudstechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

 • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Vaste Job

  Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

 • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DEKIMO

  Type: Vaste Job

  Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van E VICTOR-MEYER in sociale netwerken
Look for responds of E VICTOR-MEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor E VICTOR-MEYER. Laat een reactie achter voor E VICTOR-MEYER. E VICTOR-MEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E VICTOR-MEYER. Leave a respond for E VICTOR-MEYER. E VICTOR-MEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E VICTOR-MEYER op de google maps. Adres en contacten E VICTOR-MEYER
Location of E VICTOR-MEYER on the google maps. Address and contacts of E VICTOR-MEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come E VICTOR-MEYER E VICTOR-MEYER: HUIS MERTEX | W.S.C. PREULA | S & P SCHUUR- & POLIERTECHNIEK NV | FA. VANDENBROUCKE P. | PATRICK DELAVA

Other related companies as E VICTOR-MEYER: HUIS MERTEX | W.S.C. PREULA | S & P SCHUUR- & POLIERTECHNIEK NV | FA. VANDENBROUCKE P. | PATRICK DELAVA

E VICTOR-MEYER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E VICTOR-MEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04886688232. Het bedrijf E VICTOR-MEYER bevindt zich op het adres: AVENUE DE NORV?GE 45; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Sable & Gravier..
De hoofdactiviteit van E VICTOR-MEYER is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E VICTOR-MEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E VICTOR-MEYER, openstaande posities, locatie van E VICTOR-MEYER op de kaart.

E VICTOR-MEYER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is E VICTOR-MEYER, company assigned to the tax number BE04886688232. The company E VICTOR-MEYER is located at the address: AVENUE DE NORV?GE 45; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Sable & Gravier..
The main activity of E VICTOR-MEYER is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E VICTOR-MEYER is not available. You also can look at reviews of E VICTOR-MEYER, open positions, location of E VICTOR-MEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E VICTOR-MEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E VICTOR-MEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E VICTOR-MEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E VICTOR-MEYER, employees, financial statistics.