DUYCK & ZONEN

Contactgegevens DUYCK & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUYCK & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUYCK & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEZEELSESTRAAT 54; 8851; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51744266 (+32-51744266) 51744266 (+32-51744266)

Fax (fax): +32 (83) 256-48-79 +32 (83) 256-48-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUYCK & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUYCK & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUYCK & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUYCK & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUYCK & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUYCK & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUYCK & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUYCK & ZONEN
Products information DUYCK & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE01039001464
Ondernemingsnummer: 4975128173
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUYCK & ZONEN
(Get full report from official database of BE for DUYCK & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUYCK & ZONEN
Addition kinds of activities for DUYCK & ZONEN

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
354601. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij DUYCK & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUYCK & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUYCK & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUYCK & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

 • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

 • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

  Regio: LEUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

 • Water & Energy expert (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

 • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Cocon

  Type: Zelfstandige activiteit

  CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

 • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van DUYCK & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of DUYCK & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUYCK & ZONEN. Laat een reactie achter voor DUYCK & ZONEN. DUYCK & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUYCK & ZONEN. Leave a respond for DUYCK & ZONEN. DUYCK & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUYCK & ZONEN op de google maps. Adres en contacten DUYCK & ZONEN
Location of DUYCK & ZONEN on the google maps. Address and contacts of DUYCK & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUYCK & ZONEN DUYCK & ZONEN: MUTUALIT? SOCIALISTE | Dedisse G | 'T KAASSTOLPKE | ANNA-KATHARINA DE LILLE | LORIERS BART

Other related companies as DUYCK & ZONEN: MUTUALIT? SOCIALISTE | Dedisse G | 'T KAASSTOLPKE | ANNA-KATHARINA DE LILLE | LORIERS BART

DUYCK & ZONEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUYCK & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01039001464. Het bedrijf DUYCK & ZONEN bevindt zich op het adres: ZWEVEZEELSESTRAAT 54; 8851; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DUYCK & ZONEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUYCK & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUYCK & ZONEN, openstaande posities, locatie van DUYCK & ZONEN op de kaart.

DUYCK & ZONEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUYCK & ZONEN, company assigned to the tax number BE01039001464. The company DUYCK & ZONEN is located at the address: ZWEVEZEELSESTRAAT 54; 8851; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DUYCK & ZONEN is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUYCK & ZONEN is not available. You also can look at reviews of DUYCK & ZONEN, open positions, location of DUYCK & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUYCK & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUYCK & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUYCK & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUYCK & ZONEN, employees, financial statistics.