DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN

Contactgegevens DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LISPERSTEENWEG 110; 2530; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34558646 (+32-34558646) 34558646 (+32-34558646)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN
Products information DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN
(Get full report from official database of BE for DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN
Addition kinds of activities for DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
502303. Venster meubilair | Window furnishings
734901. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OCMW MENEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

 • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

 • wegenwerker (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

 • Receptionist garage (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

 • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

 • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

 • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Werfreserve

  JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN in sociale netwerken
Look for responds of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. Laat een reactie achter voor DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. Leave a respond for DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN. DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN op de google maps. Adres en contacten DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN
Location of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN on the google maps. Address and contacts of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: Gegal SPRL | GUAYANA INTERN DIAMOND CY | BURO COPY | DE CLERCK DATA | PRESS SHOP

Other related companies as DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN: Gegal SPRL | GUAYANA INTERN DIAMOND CY | BURO COPY | DE CLERCK DATA | PRESS SHOP

DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN bevindt zich op het adres: LISPERSTEENWEG 110; 2530; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, openstaande posities, locatie van DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN op de kaart.

DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, company assigned to the tax number BE09837402343. The company DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is located at the address: LISPERSTEENWEG 110; 2530; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN is not available. You also can look at reviews of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, open positions, location of DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUIVENSPORT VAN OYSTAEYEN, employees, financial statistics.