DRAGRASA

Contactgegevens DRAGRASA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRAGRASA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRAGRASA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENLOSESTEENWEG 330; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89567345 (+32-89567345) 89567345 (+32-89567345)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRAGRASA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRAGRASA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRAGRASA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRAGRASA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRAGRASA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRAGRASA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRAGRASA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRAGRASA
Products information DRAGRASA

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRAGRASA
(Get full report from official database of BE for DRAGRASA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRAGRASA
Addition kinds of activities for DRAGRASA

07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
38250205. Decade dozen: capaciteit, inductie en weerstand | Decade boxes: capacitance, inductance, and resistance
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij DRAGRASA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRAGRASA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRAGRASA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRAGRASA. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

 • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Monteur industriebouw (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

 • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

 • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GO-SOLAR

  Type: Vaste Job

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

 • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van DRAGRASA in sociale netwerken
Look for responds of DRAGRASA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRAGRASA. Laat een reactie achter voor DRAGRASA. DRAGRASA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRAGRASA. Leave a respond for DRAGRASA. DRAGRASA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRAGRASA op de google maps. Adres en contacten DRAGRASA
Location of DRAGRASA on the google maps. Address and contacts of DRAGRASA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRAGRASA DRAGRASA: Blanchisserie St-Christophe | ROLAND LAFFINEUSE | MARIO MOTOR | JOHN VAN GOMPEL | Electro-Concept sa/nv

Other related companies as DRAGRASA: Blanchisserie St-Christophe | ROLAND LAFFINEUSE | MARIO MOTOR | JOHN VAN GOMPEL | Electro-Concept sa/nv

DRAGRASA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRAGRASA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf DRAGRASA bevindt zich op het adres: VENLOSESTEENWEG 330; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier..
De hoofdactiviteit van DRAGRASA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRAGRASA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRAGRASA, openstaande posities, locatie van DRAGRASA op de kaart.

DRAGRASA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRAGRASA, company assigned to the tax number BE05571411132. The company DRAGRASA is located at the address: VENLOSESTEENWEG 330; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier..
The main activity of DRAGRASA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRAGRASA is not available. You also can look at reviews of DRAGRASA, open positions, location of DRAGRASA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRAGRASA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRAGRASA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRAGRASA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRAGRASA, employees, financial statistics.