DISTRIPHOM

Contactgegevens DISTRIPHOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISTRIPHOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISTRIPHOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST-ELISABETHSTRAAT 38A; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32701623 32701623

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISTRIPHOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISTRIPHOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISTRIPHOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISTRIPHOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISTRIPHOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISTRIPHOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISTRIPHOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISTRIPHOM
Products information DISTRIPHOM

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISTRIPHOM
(Get full report from official database of BE for DISTRIPHOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISTRIPHOM
Addition kinds of activities for DISTRIPHOM

283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties
58120105. Duits restaurant | German restaurant

Werken bij DISTRIPHOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISTRIPHOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISTRIPHOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISTRIPHOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

 • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

  Regio: BAASRODE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

 • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

 • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

  Type: Vaste Job

  Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

  Type: Vaste Job

  Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

 • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

 • Docent FYSICA (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

 • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

   Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

 • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Arnica

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van DISTRIPHOM in sociale netwerken
Look for responds of DISTRIPHOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISTRIPHOM. Laat een reactie achter voor DISTRIPHOM. DISTRIPHOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISTRIPHOM. Leave a respond for DISTRIPHOM. DISTRIPHOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISTRIPHOM op de google maps. Adres en contacten DISTRIPHOM
Location of DISTRIPHOM on the google maps. Address and contacts of DISTRIPHOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DISTRIPHOM DISTRIPHOM: ZAPPA KINDERBOETIEK | FUNةRAILLES D´HOORE | SMASH 2000 | Rondelez X-D | Azair Lafaut B.V.B.A.

Other related companies as DISTRIPHOM: ZAPPA KINDERBOETIEK | FUNةRAILLES D´HOORE | SMASH 2000 | Rondelez X-D | Azair Lafaut B.V.B.A.

DISTRIPHOM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISTRIPHOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf DISTRIPHOM bevindt zich op het adres: ST-ELISABETHSTRAAT 38A; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van DISTRIPHOM is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISTRIPHOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISTRIPHOM, openstaande posities, locatie van DISTRIPHOM op de kaart.

DISTRIPHOM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISTRIPHOM, company assigned to the tax number BE09786865234. The company DISTRIPHOM is located at the address: ST-ELISABETHSTRAAT 38A; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of DISTRIPHOM is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DISTRIPHOM is not available. You also can look at reviews of DISTRIPHOM, open positions, location of DISTRIPHOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISTRIPHOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISTRIPHOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISTRIPHOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISTRIPHOM, employees, financial statistics.