Azair Lafaut B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Azair Lafaut B.V.B.A.
Private companiesEating and Drinking Places • Azair Lafaut B.V.B.A.

Contactgegevens Azair Lafaut B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azair Lafaut B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azair Lafaut B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klokhofstraat 13 8980 Beselare, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azair Lafaut B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azair Lafaut B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azair Lafaut B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azair Lafaut B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azair Lafaut B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azair Lafaut B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azair Lafaut B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azair Lafaut B.V.B.A.
Products information Azair Lafaut B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01180450439
Ondernemingsnummer: 5831787109
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Poultry farming

Product categorie (product category): Poultry Farming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azair Lafaut B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Azair Lafaut B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azair Lafaut B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Azair Lafaut B.V.B.A.

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
59329900. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec

Werken bij Azair Lafaut B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azair Lafaut B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azair Lafaut B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azair Lafaut B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van Azair Lafaut B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Azair Lafaut B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azair Lafaut B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Azair Lafaut B.V.B.A.. Azair Lafaut B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azair Lafaut B.V.B.A.. Leave a respond for Azair Lafaut B.V.B.A.. Azair Lafaut B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azair Lafaut B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Azair Lafaut B.V.B.A.
Location of Azair Lafaut B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Azair Lafaut B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Azair Lafaut B.V.B.A. Azair Lafaut B.V.B.A.: JOCELYNE CONSTANT | PLASMANS | BBK-BIO BVBA | ANDRE BUIDIN | JANSENS BVBA

Other related companies as Azair Lafaut B.V.B.A.: JOCELYNE CONSTANT | PLASMANS | BBK-BIO BVBA | ANDRE BUIDIN | JANSENS BVBA

Azair Lafaut B.V.B.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azair Lafaut B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01180450439. Het bedrijf Azair Lafaut B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Klokhofstraat 13 8980 Beselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Poultry Farming. Lijst met producten zijn Poultry farming.
De hoofdactiviteit van Azair Lafaut B.V.B.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azair Lafaut B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azair Lafaut B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Azair Lafaut B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Azair Lafaut B.V.B.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azair Lafaut B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01180450439. The company Azair Lafaut B.V.B.A. is located at the address: Klokhofstraat 13 8980 Beselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Poultry Farming. List of products are Poultry farming.
The main activity of Azair Lafaut B.V.B.A. is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Azair Lafaut B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Azair Lafaut B.V.B.A., open positions, location of Azair Lafaut B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azair Lafaut B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azair Lafaut B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azair Lafaut B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azair Lafaut B.V.B.A., employees, financial statistics.