DESIRE STADSBADER

Contactgegevens DESIRE STADSBADER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESIRE STADSBADER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESIRE STADSBADER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSSTRAAT 54; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56260666 (+32-56260666) 56260666 (+32-56260666)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESIRE STADSBADER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESIRE STADSBADER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESIRE STADSBADER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESIRE STADSBADER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESIRE STADSBADER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESIRE STADSBADER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESIRE STADSBADER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESIRE STADSBADER
Products information DESIRE STADSBADER

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESIRE STADSBADER
(Get full report from official database of BE for DESIRE STADSBADER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESIRE STADSBADER
Addition kinds of activities for DESIRE STADSBADER

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
38210403. calorimeters | Calorimeters
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij DESIRE STADSBADER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESIRE STADSBADER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESIRE STADSBADER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESIRE STADSBADER. Looking for open vacancies in other companies

 • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

 • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

 • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

 • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

 • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

  Regio: NIEUWRODE

  Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DESIRE STADSBADER in sociale netwerken
Look for responds of DESIRE STADSBADER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESIRE STADSBADER. Laat een reactie achter voor DESIRE STADSBADER. DESIRE STADSBADER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESIRE STADSBADER. Leave a respond for DESIRE STADSBADER. DESIRE STADSBADER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESIRE STADSBADER op de google maps. Adres en contacten DESIRE STADSBADER
Location of DESIRE STADSBADER on the google maps. Address and contacts of DESIRE STADSBADER

Andere gerelateerde bedrijven als come DESIRE STADSBADER DESIRE STADSBADER: CITAN | Calliauw Filip | ASSUCOURT | RUSTHOF DEMERHOF | Devroux I

Other related companies as DESIRE STADSBADER: CITAN | Calliauw Filip | ASSUCOURT | RUSTHOF DEMERHOF | Devroux I

DESIRE STADSBADER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESIRE STADSBADER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf DESIRE STADSBADER bevindt zich op het adres: KEIZERSSTRAAT 54; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DESIRE STADSBADER is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESIRE STADSBADER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESIRE STADSBADER, openstaande posities, locatie van DESIRE STADSBADER op de kaart.

DESIRE STADSBADER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESIRE STADSBADER, company assigned to the tax number BE03503784179. The company DESIRE STADSBADER is located at the address: KEIZERSSTRAAT 54; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DESIRE STADSBADER is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESIRE STADSBADER is not available. You also can look at reviews of DESIRE STADSBADER, open positions, location of DESIRE STADSBADER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESIRE STADSBADER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESIRE STADSBADER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESIRE STADSBADER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESIRE STADSBADER, employees, financial statistics.