DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Contactgegevens DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE PHILIPPEVILLE 213; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71365651 (+32-71365651) 71365651 (+32-71365651)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEITERMANN-DEVER-BITUMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEITERMANN-DEVER-BITUMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Products information DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Mat茅riaux: Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Mat茅riaux Imperm茅ables, Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
(Get full report from official database of BE for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Addition kinds of activities for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
39440313. Poker fiches | Poker chips

Werken bij DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Looking for open vacancies in other companies

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • sorteermedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

 • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: SMET-TUNNELLING

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

 • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

 • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • IT-Planet - Tester Web (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT in sociale netwerken
Look for responds of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Laat een reactie achter voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. DEITERMANN-DEVER-BITUMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Leave a respond for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. DEITERMANN-DEVER-BITUMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEITERMANN-DEVER-BITUMAT op de google maps. Adres en contacten DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Location of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT on the google maps. Address and contacts of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEITERMANN-DEVER-BITUMAT DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: ROLAND KERKAERT | DAKWERKEN DIELTJENS | CHRISTIAN FASTREZ | Bernaerts Mark | Vael Electronics

Other related companies as DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: ROLAND KERKAERT | DAKWERKEN DIELTJENS | CHRISTIAN FASTREZ | Bernaerts Mark | Vael Electronics

DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf DEITERMANN-DEVER-BITUMAT bevindt zich op het adres: AVENUE DE PHILIPPEVILLE 213; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Mat茅riaux Imperm茅ables, Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, openstaande posities, locatie van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT op de kaart.

DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, company assigned to the tax number BE02168395996. The company DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is located at the address: AVENUE DE PHILIPPEVILLE 213; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Mat茅riaux Imperm茅ables, Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is not available. You also can look at reviews of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, open positions, location of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, employees, financial statistics.