DECO STAR

Contactgegevens DECO STAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECO STAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECO STAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONDERNEMINGENSTRAAT 3; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58313285 (+32-58313285) 58313285 (+32-58313285)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECO STAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECO STAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECO STAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECO STAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECO STAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECO STAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECO STAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECO STAR
Products information DECO STAR

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECO STAR
(Get full report from official database of BE for DECO STAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECO STAR
Addition kinds of activities for DECO STAR

352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
22110409. Velours | Velours
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
50920204. poppen | Dolls
51120202. schrijfbehoeften | Stationery

Werken bij DECO STAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECO STAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECO STAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECO STAR. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

 • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

 • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

 • Poetshulp Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

 • winkelmedewerker - student (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Proximus

  Type: Vaste Job

  Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TecQuality Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

 • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

 • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

 • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

  Type: Flexijob

  wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van DECO STAR in sociale netwerken
Look for responds of DECO STAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECO STAR. Laat een reactie achter voor DECO STAR. DECO STAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECO STAR. Leave a respond for DECO STAR. DECO STAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECO STAR op de google maps. Adres en contacten DECO STAR
Location of DECO STAR on the google maps. Address and contacts of DECO STAR

Andere gerelateerde bedrijven als come DECO STAR DECO STAR: FLKEYNEWS SPRL | F.O.B. GEHOORCENTRUM | Esprit W | MAISON DES ENFANTS | J. HENDRICKX

Other related companies as DECO STAR: FLKEYNEWS SPRL | F.O.B. GEHOORCENTRUM | Esprit W | MAISON DES ENFANTS | J. HENDRICKX

DECO STAR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECO STAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf DECO STAR bevindt zich op het adres: ONDERNEMINGENSTRAAT 3; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DECO STAR is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECO STAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECO STAR, openstaande posities, locatie van DECO STAR op de kaart.

DECO STAR is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECO STAR, company assigned to the tax number BE05409088134. The company DECO STAR is located at the address: ONDERNEMINGENSTRAAT 3; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DECO STAR is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECO STAR is not available. You also can look at reviews of DECO STAR, open positions, location of DECO STAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECO STAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECO STAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECO STAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECO STAR, employees, financial statistics.