DE WANDEL BOUWMATERIALEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DE WANDEL BOUWMATERIALEN
Private companiesHealth Services • DE WANDEL BOUWMATERIALEN

Contactgegevens DE WANDEL BOUWMATERIALEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WANDEL BOUWMATERIALEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WANDEL BOUWMATERIALEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J.KENNEDYLAAN Z-N; 9042; GENT, België

Telefoon (phone): 22701939 (+32-22701939) 22701939 (+32-22701939)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WANDEL BOUWMATERIALEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WANDEL BOUWMATERIALEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WANDEL BOUWMATERIALEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WANDEL BOUWMATERIALEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WANDEL BOUWMATERIALEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WANDEL BOUWMATERIALEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WANDEL BOUWMATERIALEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WANDEL BOUWMATERIALEN
Products information DE WANDEL BOUWMATERIALEN

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WANDEL BOUWMATERIALEN
(Get full report from official database of BE for DE WANDEL BOUWMATERIALEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WANDEL BOUWMATERIALEN
Addition kinds of activities for DE WANDEL BOUWMATERIALEN

13110201. Koolvergassing | Coal gasification
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
60990100. Controleer clearing services | Check clearing services
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij DE WANDEL BOUWMATERIALEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WANDEL BOUWMATERIALEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WANDEL BOUWMATERIALEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WANDEL BOUWMATERIALEN. Looking for open vacancies in other companies

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

 • Toonbankverkoper (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

 • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

 • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Student stickerafdeling (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GAVERZICHT

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

 • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

 • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van DE WANDEL BOUWMATERIALEN in sociale netwerken
Look for responds of DE WANDEL BOUWMATERIALEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WANDEL BOUWMATERIALEN. Laat een reactie achter voor DE WANDEL BOUWMATERIALEN. DE WANDEL BOUWMATERIALEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WANDEL BOUWMATERIALEN. Leave a respond for DE WANDEL BOUWMATERIALEN. DE WANDEL BOUWMATERIALEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WANDEL BOUWMATERIALEN op de google maps. Adres en contacten DE WANDEL BOUWMATERIALEN
Location of DE WANDEL BOUWMATERIALEN on the google maps. Address and contacts of DE WANDEL BOUWMATERIALEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WANDEL BOUWMATERIALEN DE WANDEL BOUWMATERIALEN: Siuzdak M | Niesz P | Vlemo | Deloconstruct NV | La Fagne Wery

Other related companies as DE WANDEL BOUWMATERIALEN: Siuzdak M | Niesz P | Vlemo | Deloconstruct NV | La Fagne Wery

DE WANDEL BOUWMATERIALEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WANDEL BOUWMATERIALEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf DE WANDEL BOUWMATERIALEN bevindt zich op het adres: J.KENNEDYLAAN Z-N; 9042; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier..
De hoofdactiviteit van DE WANDEL BOUWMATERIALEN is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WANDEL BOUWMATERIALEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WANDEL BOUWMATERIALEN, openstaande posities, locatie van DE WANDEL BOUWMATERIALEN op de kaart.

DE WANDEL BOUWMATERIALEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WANDEL BOUWMATERIALEN, company assigned to the tax number BE06800781250. The company DE WANDEL BOUWMATERIALEN is located at the address: J.KENNEDYLAAN Z-N; 9042; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Sable & Gravier..
The main activity of DE WANDEL BOUWMATERIALEN is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WANDEL BOUWMATERIALEN is not available. You also can look at reviews of DE WANDEL BOUWMATERIALEN, open positions, location of DE WANDEL BOUWMATERIALEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WANDEL BOUWMATERIALEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WANDEL BOUWMATERIALEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WANDEL BOUWMATERIALEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WANDEL BOUWMATERIALEN, employees, financial statistics.