DE VERFSCHUUR

Contactgegevens DE VERFSCHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VERFSCHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VERFSCHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 279; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16461950 (+32-16461950) 16461950 (+32-16461950)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VERFSCHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VERFSCHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VERFSCHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VERFSCHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VERFSCHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VERFSCHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VERFSCHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VERFSCHUUR
Products information DE VERFSCHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Mat茅riaux: Produits d?茅tanch茅it茅, Mat茅riaux Imperm茅ables, Peintures & Vernis, Fournitures de Peinture, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Isolation.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VERFSCHUUR
(Get full report from official database of BE for DE VERFSCHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VERFSCHUUR
Addition kinds of activities for DE VERFSCHUUR

359201. Valves | Valves
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
38120110. Elektronische detectiesystemen (luchtvaart) | Electronic detection systems (aeronautical)
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing

Werken bij DE VERFSCHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VERFSCHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VERFSCHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VERFSCHUUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

 • Customer service medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

 • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

 • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

 • Projectleider (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

 • Junior Calculator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

 • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

 • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • poetshulp vlamertinge (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • Student weekdagen (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

Zoek naar antwoorden van DE VERFSCHUUR in sociale netwerken
Look for responds of DE VERFSCHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VERFSCHUUR. Laat een reactie achter voor DE VERFSCHUUR. DE VERFSCHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VERFSCHUUR. Leave a respond for DE VERFSCHUUR. DE VERFSCHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VERFSCHUUR op de google maps. Adres en contacten DE VERFSCHUUR
Location of DE VERFSCHUUR on the google maps. Address and contacts of DE VERFSCHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VERFSCHUUR DE VERFSCHUUR: DEXIA | Oxford | BAUDEMPREZ | ROEL ANCIAUX | Jackers Gebr

Other related companies as DE VERFSCHUUR: DEXIA | Oxford | BAUDEMPREZ | ROEL ANCIAUX | Jackers Gebr

DE VERFSCHUUR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VERFSCHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf DE VERFSCHUUR bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 279; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Produits d?茅tanch茅it茅, Mat茅riaux Imperm茅ables, Peintures & Vernis, Fournitures de Peinture, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Isolation..
De hoofdactiviteit van DE VERFSCHUUR is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VERFSCHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VERFSCHUUR, openstaande posities, locatie van DE VERFSCHUUR op de kaart.

DE VERFSCHUUR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VERFSCHUUR, company assigned to the tax number BE05938079833. The company DE VERFSCHUUR is located at the address: TIENSESTEENWEG 279; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Produits d?茅tanch茅it茅, Mat茅riaux Imperm茅ables, Peintures & Vernis, Fournitures de Peinture, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Isolation..
The main activity of DE VERFSCHUUR is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VERFSCHUUR is not available. You also can look at reviews of DE VERFSCHUUR, open positions, location of DE VERFSCHUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VERFSCHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VERFSCHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VERFSCHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VERFSCHUUR, employees, financial statistics.