BAUDEMPREZ

Contactgegevens BAUDEMPREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUDEMPREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUDEMPREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEELEEUWENSTRAAT 9; 3078; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27595208 (+32-27595208) 27595208 (+32-27595208)

Fax (fax): +32 (83) 900-31-89 +32 (83) 900-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUDEMPREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUDEMPREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUDEMPREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUDEMPREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUDEMPREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUDEMPREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUDEMPREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUDEMPREZ
Products information BAUDEMPREZ

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BAUDEMPREZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUDEMPREZ
(Get full report from official database of BE for BAUDEMPREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUDEMPREZ
Addition kinds of activities for BAUDEMPREZ

14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
30699902. Ballen, rubber | Balls, rubber
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
83220504. Homemakers 'service | Homemakers' service

Werken bij BAUDEMPREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUDEMPREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUDEMPREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUDEMPREZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Studentenjob

  Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

 • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

 • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

 • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

 • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KONI TRANS

  Type: Vaste Job

  Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van BAUDEMPREZ in sociale netwerken
Look for responds of BAUDEMPREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUDEMPREZ. Laat een reactie achter voor BAUDEMPREZ. BAUDEMPREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUDEMPREZ. Leave a respond for BAUDEMPREZ. BAUDEMPREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUDEMPREZ op de google maps. Adres en contacten BAUDEMPREZ
Location of BAUDEMPREZ on the google maps. Address and contacts of BAUDEMPREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUDEMPREZ BAUDEMPREZ: ROEL VAN DE HEYNING | SNICKERS-DECRAEMER LUC | S.C.A.T. SPRL | P.C. LA SEMOIS BOUILLON | Papier Hova S.P.R.L.

Other related companies as BAUDEMPREZ: ROEL VAN DE HEYNING | SNICKERS-DECRAEMER LUC | S.C.A.T. SPRL | P.C. LA SEMOIS BOUILLON | Papier Hova S.P.R.L.

BAUDEMPREZ is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUDEMPREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf BAUDEMPREZ bevindt zich op het adres: TWEELEEUWENSTRAAT 9; 3078; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Divers amusement; Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in BAUDEMPREZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUDEMPREZ is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUDEMPREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUDEMPREZ, openstaande posities, locatie van BAUDEMPREZ op de kaart.

BAUDEMPREZ is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUDEMPREZ, company assigned to the tax number BE08307281494. The company BAUDEMPREZ is located at the address: TWEELEEUWENSTRAAT 9; 3078; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Divers amusement; Informaticaconsulenten. Products created in BAUDEMPREZ were not found.
The main activity of BAUDEMPREZ is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUDEMPREZ is not available. You also can look at reviews of BAUDEMPREZ, open positions, location of BAUDEMPREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUDEMPREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUDEMPREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUDEMPREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUDEMPREZ, employees, financial statistics.