DE MAERTELEIRE

Contactgegevens DE MAERTELEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MAERTELEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MAERTELEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE STEENWEG 20BA; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93843602 (+32-93843602) 93843602 (+32-93843602)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MAERTELEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MAERTELEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MAERTELEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MAERTELEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MAERTELEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MAERTELEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MAERTELEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MAERTELEIRE
Products information DE MAERTELEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MAERTELEIRE
(Get full report from official database of BE for DE MAERTELEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MAERTELEIRE
Addition kinds of activities for DE MAERTELEIRE

792204. Theatrale producenten | Theatrical producers
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
44899904. Water taxi's | Water taxis

Werken bij DE MAERTELEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MAERTELEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MAERTELEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MAERTELEIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

 • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: FIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Animator (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

 • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

 • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Werfreserve

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

 • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

  Regio: KANNE

  Bedrijf: SMETS

  Type: Flexijob

  Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van DE MAERTELEIRE in sociale netwerken
Look for responds of DE MAERTELEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MAERTELEIRE. Laat een reactie achter voor DE MAERTELEIRE. DE MAERTELEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MAERTELEIRE. Leave a respond for DE MAERTELEIRE. DE MAERTELEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MAERTELEIRE op de google maps. Adres en contacten DE MAERTELEIRE
Location of DE MAERTELEIRE on the google maps. Address and contacts of DE MAERTELEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MAERTELEIRE DE MAERTELEIRE: KEPPENS | I. HERBOTS | ESTHETIEK RENIER | Vette Os (De) | FLAVORI

Other related companies as DE MAERTELEIRE: KEPPENS | I. HERBOTS | ESTHETIEK RENIER | Vette Os (De) | FLAVORI

DE MAERTELEIRE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MAERTELEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf DE MAERTELEIRE bevindt zich op het adres: NIEUWE STEENWEG 20BA; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DE MAERTELEIRE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MAERTELEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MAERTELEIRE, openstaande posities, locatie van DE MAERTELEIRE op de kaart.

DE MAERTELEIRE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MAERTELEIRE, company assigned to the tax number BE05843322753. The company DE MAERTELEIRE is located at the address: NIEUWE STEENWEG 20BA; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DE MAERTELEIRE is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MAERTELEIRE is not available. You also can look at reviews of DE MAERTELEIRE, open positions, location of DE MAERTELEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MAERTELEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MAERTELEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MAERTELEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MAERTELEIRE, employees, financial statistics.