DE CEULAER-DENS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DE CEULAER-DENS
Private companiesEducational Services • DE CEULAER-DENS

Contactgegevens DE CEULAER-DENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CEULAER-DENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CEULAER-DENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSE STEENWEG 5; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14512435 (+32-14512435) 14512435 (+32-14512435)

Fax (fax): +32 (67) 523-13-71 +32 (67) 523-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CEULAER-DENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CEULAER-DENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CEULAER-DENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CEULAER-DENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CEULAER-DENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CEULAER-DENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CEULAER-DENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CEULAER-DENS
Products information DE CEULAER-DENS

BTW identificatienummer (tax): BE07867279052
Ondernemingsnummer: 3810852050
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CEULAER-DENS
(Get full report from official database of BE for DE CEULAER-DENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CEULAER-DENS
Addition kinds of activities for DE CEULAER-DENS

236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
279600. Platemaking diensten | Platemaking services
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij DE CEULAER-DENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CEULAER-DENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CEULAER-DENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CEULAER-DENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

 • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

 • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Q-jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

 • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

 • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

 • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Studentenjob

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

 • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

Zoek naar antwoorden van DE CEULAER-DENS in sociale netwerken
Look for responds of DE CEULAER-DENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CEULAER-DENS. Laat een reactie achter voor DE CEULAER-DENS. DE CEULAER-DENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CEULAER-DENS. Leave a respond for DE CEULAER-DENS. DE CEULAER-DENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CEULAER-DENS op de google maps. Adres en contacten DE CEULAER-DENS
Location of DE CEULAER-DENS on the google maps. Address and contacts of DE CEULAER-DENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CEULAER-DENS DE CEULAER-DENS: MEUB. DIANA BABY & JUNIOR | BOUCHERIE DUFRAIS | WILLY HOUTHOOFDT | Aqua Safety Equipment NV | ELISSAVETA NIKOLAVA

Other related companies as DE CEULAER-DENS: MEUB. DIANA BABY & JUNIOR | BOUCHERIE DUFRAIS | WILLY HOUTHOOFDT | Aqua Safety Equipment NV | ELISSAVETA NIKOLAVA

DE CEULAER-DENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CEULAER-DENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07867279052. Het bedrijf DE CEULAER-DENS bevindt zich op het adres: BERGENSE STEENWEG 5; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DE CEULAER-DENS is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CEULAER-DENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CEULAER-DENS, openstaande posities, locatie van DE CEULAER-DENS op de kaart.

DE CEULAER-DENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CEULAER-DENS, company assigned to the tax number BE07867279052. The company DE CEULAER-DENS is located at the address: BERGENSE STEENWEG 5; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DE CEULAER-DENS is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CEULAER-DENS is not available. You also can look at reviews of DE CEULAER-DENS, open positions, location of DE CEULAER-DENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CEULAER-DENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CEULAER-DENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CEULAER-DENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CEULAER-DENS, employees, financial statistics.