DAK DIAGNOSE CENTER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DAK DIAGNOSE CENTER
Private companiesHealth Services • DAK DIAGNOSE CENTER

Contactgegevens DAK DIAGNOSE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAK DIAGNOSE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAK DIAGNOSE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNEBORGLAAN 176; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33263944 (+32-33263944) 33263944 (+32-33263944)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAK DIAGNOSE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAK DIAGNOSE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAK DIAGNOSE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAK DIAGNOSE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAK DIAGNOSE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAK DIAGNOSE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAK DIAGNOSE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAK DIAGNOSE CENTER
Products information DAK DIAGNOSE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAK DIAGNOSE CENTER
(Get full report from official database of BE for DAK DIAGNOSE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAK DIAGNOSE CENTER
Addition kinds of activities for DAK DIAGNOSE CENTER

701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school
73360102. Creatieve diensten aan adverteerders, behalve schrijvers | Creative services to advertisers, except writers
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij DAK DIAGNOSE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAK DIAGNOSE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAK DIAGNOSE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAK DIAGNOSE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

 • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

 • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

 • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

 • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

 • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

 • FRITUURHULP (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

  Type: Flexijob

  In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van DAK DIAGNOSE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of DAK DIAGNOSE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAK DIAGNOSE CENTER. Laat een reactie achter voor DAK DIAGNOSE CENTER. DAK DIAGNOSE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAK DIAGNOSE CENTER. Leave a respond for DAK DIAGNOSE CENTER. DAK DIAGNOSE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAK DIAGNOSE CENTER op de google maps. Adres en contacten DAK DIAGNOSE CENTER
Location of DAK DIAGNOSE CENTER on the google maps. Address and contacts of DAK DIAGNOSE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DAK DIAGNOSE CENTER DAK DIAGNOSE CENTER: DEERA BAKKERIJ | De Wilde A | OMER MARTENS | KRIBBE JANNEMIEKE | MB Schilderwerken

Other related companies as DAK DIAGNOSE CENTER: DEERA BAKKERIJ | De Wilde A | OMER MARTENS | KRIBBE JANNEMIEKE | MB Schilderwerken

DAK DIAGNOSE CENTER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAK DIAGNOSE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf DAK DIAGNOSE CENTER bevindt zich op het adres: VENNEBORGLAAN 176; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van DAK DIAGNOSE CENTER is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAK DIAGNOSE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAK DIAGNOSE CENTER, openstaande posities, locatie van DAK DIAGNOSE CENTER op de kaart.

DAK DIAGNOSE CENTER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAK DIAGNOSE CENTER, company assigned to the tax number BE02765228271. The company DAK DIAGNOSE CENTER is located at the address: VENNEBORGLAAN 176; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
The main activity of DAK DIAGNOSE CENTER is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAK DIAGNOSE CENTER is not available. You also can look at reviews of DAK DIAGNOSE CENTER, open positions, location of DAK DIAGNOSE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAK DIAGNOSE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAK DIAGNOSE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAK DIAGNOSE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAK DIAGNOSE CENTER, employees, financial statistics.