D.T.E.

Contactgegevens D.T.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.T.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.T.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E ROMAINE 788; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24613564 (+32-24613564) 24613564 (+32-24613564)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.T.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.T.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.T.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.T.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.T.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.T.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.T.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.T.E.
Products information D.T.E.

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux Imperm茅ables.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.T.E.
(Get full report from official database of BE for D.T.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.T.E.
Addition kinds of activities for D.T.E.

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
289102. lijmen | Adhesives
344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
25110205. China kasten | China closets
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
51360200. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij D.T.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.T.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.T.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.T.E.. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

 • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

 • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

 • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

 • Calculator (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student weekdagen (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

 • E-commerce I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

 • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMERY

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

 • Bouwvakker (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: SDP Constructies

  Type: Vaste Job

  Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

  Type: Werfreserve

  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van D.T.E. in sociale netwerken
Look for responds of D.T.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.T.E.. Laat een reactie achter voor D.T.E.. D.T.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.T.E.. Leave a respond for D.T.E.. D.T.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.T.E. op de google maps. Adres en contacten D.T.E.
Location of D.T.E. on the google maps. Address and contacts of D.T.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come D.T.E. D.T.E.: OPENHAARDENSTUDIO DOVRE | HOPITAUX SAINT JOSEPH-SAINTE THERESE-IMTR | FEDERALE POLITIE | Marot T-M | ELEKTRO STERKEN

Other related companies as D.T.E.: OPENHAARDENSTUDIO DOVRE | HOPITAUX SAINT JOSEPH-SAINTE THERESE-IMTR | FEDERALE POLITIE | Marot T-M | ELEKTRO STERKEN

D.T.E. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.T.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf D.T.E. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E ROMAINE 788; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux Imperm茅ables..
De hoofdactiviteit van D.T.E. is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.T.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.T.E., openstaande posities, locatie van D.T.E. op de kaart.

D.T.E. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.T.E., company assigned to the tax number BE04501068115. The company D.T.E. is located at the address: CHAUSS?E ROMAINE 788; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux Imperm茅ables..
The main activity of D.T.E. is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D.T.E. is not available. You also can look at reviews of D.T.E., open positions, location of D.T.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.T.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.T.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.T.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.T.E., employees, financial statistics.