CAPITOL FLOOR INDUSTRIES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CAPITOL FLOOR INDUSTRIES
Private companiesWater Transportation • CAPITOL FLOOR INDUSTRIES

Contactgegevens CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAPITOL FLOOR INDUSTRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 89; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56358715 (+32-56358715) 56358715 (+32-56358715)

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAPITOL FLOOR INDUSTRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAPITOL FLOOR INDUSTRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAPITOL FLOOR INDUSTRIES
Products information CAPITOL FLOOR INDUSTRIES

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAPITOL FLOOR INDUSTRIES
(Get full report from official database of BE for CAPITOL FLOOR INDUSTRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAPITOL FLOOR INDUSTRIES
Addition kinds of activities for CAPITOL FLOOR INDUSTRIES

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
28340600. dermatologica | Dermatologicals
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
39550000. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
61639901. Agents, boerderij of zakelijke lening | Agents, farm or business loan

Werken bij CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van CAPITOL FLOOR INDUSTRIES in sociale netwerken
Look for responds of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. Laat een reactie achter voor CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. CAPITOL FLOOR INDUSTRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. Leave a respond for CAPITOL FLOOR INDUSTRIES. CAPITOL FLOOR INDUSTRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAPITOL FLOOR INDUSTRIES op de google maps. Adres en contacten CAPITOL FLOOR INDUSTRIES
Location of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES on the google maps. Address and contacts of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come CAPITOL FLOOR INDUSTRIES CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: COIFFURE NEW WAVE | Ice Ben | ADTENSION | MARC KESTEMONT | Alinea

Other related companies as CAPITOL FLOOR INDUSTRIES: COIFFURE NEW WAVE | Ice Ben | ADTENSION | MARC KESTEMONT | Alinea

CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf CAPITOL FLOOR INDUSTRIES bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 89; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, openstaande posities, locatie van CAPITOL FLOOR INDUSTRIES op de kaart.

CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, company assigned to the tax number BE08845611572. The company CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 89; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES is not available. You also can look at reviews of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, open positions, location of CAPITOL FLOOR INDUSTRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAPITOL FLOOR INDUSTRIES, employees, financial statistics.