CARR. DU FOND DES VAULX

Contactgegevens CARR. DU FOND DES VAULX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARR. DU FOND DES VAULX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARR. DU FOND DES VAULX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE ROCHEFORT; 6920; WELLIN, België

Telefoon (phone): 84388628 (+32-84388628) 84388628 (+32-84388628)

Fax (fax): +32 (53) 701-69-86 +32 (53) 701-69-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARR. DU FOND DES VAULX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARR. DU FOND DES VAULX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARR. DU FOND DES VAULX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARR. DU FOND DES VAULX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARR. DU FOND DES VAULX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARR. DU FOND DES VAULX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARR. DU FOND DES VAULX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARR. DU FOND DES VAULX
Products information CARR. DU FOND DES VAULX

BTW identificatienummer (tax): BE08865112304
Ondernemingsnummer: 5240447998
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: B茅ton Pr锚t 脿 l'Emploi.. Produits: Mazout de Chauffage.. Type de Carri猫re: Gravier, Sable.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction B茅ton pr锚t 脿 l'emploi Fab. Combustibles. Extraction de sable and gravier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARR. DU FOND DES VAULX
(Get full report from official database of BE for CARR. DU FOND DES VAULX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARR. DU FOND DES VAULX
Addition kinds of activities for CARR. DU FOND DES VAULX

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
50849901. Cementmachines | Cement making machinery
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij CARR. DU FOND DES VAULX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARR. DU FOND DES VAULX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARR. DU FOND DES VAULX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARR. DU FOND DES VAULX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van CARR. DU FOND DES VAULX in sociale netwerken
Look for responds of CARR. DU FOND DES VAULX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARR. DU FOND DES VAULX. Laat een reactie achter voor CARR. DU FOND DES VAULX. CARR. DU FOND DES VAULX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARR. DU FOND DES VAULX. Leave a respond for CARR. DU FOND DES VAULX. CARR. DU FOND DES VAULX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARR. DU FOND DES VAULX op de google maps. Adres en contacten CARR. DU FOND DES VAULX
Location of CARR. DU FOND DES VAULX on the google maps. Address and contacts of CARR. DU FOND DES VAULX

Andere gerelateerde bedrijven als come CARR. DU FOND DES VAULX CARR. DU FOND DES VAULX: Roex Ph | HEESTERMANS MARO BVBA | ECOLE D'ERGOLOGIEC | Lesos Engineering NV | D?HUYVETTER & CO

Other related companies as CARR. DU FOND DES VAULX: Roex Ph | HEESTERMANS MARO BVBA | ECOLE D'ERGOLOGIEC | Lesos Engineering NV | D?HUYVETTER & CO

CARR. DU FOND DES VAULX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARR. DU FOND DES VAULX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08865112304. Het bedrijf CARR. DU FOND DES VAULX bevindt zich op het adres: ROUTE DE ROCHEFORT; 6920; WELLIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction B茅ton pr锚t 脿 l'emploi Fab. Combustibles. Extraction de sable and gravier. Lijst met producten zijn Produits: B茅ton Pr锚t 脿 l'Emploi.. Produits: Mazout de Chauffage.. Type de Carri猫re: Gravier, Sable.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van CARR. DU FOND DES VAULX is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARR. DU FOND DES VAULX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARR. DU FOND DES VAULX, openstaande posities, locatie van CARR. DU FOND DES VAULX op de kaart.

CARR. DU FOND DES VAULX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARR. DU FOND DES VAULX, company assigned to the tax number BE08865112304. The company CARR. DU FOND DES VAULX is located at the address: ROUTE DE ROCHEFORT; 6920; WELLIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction B茅ton pr锚t 脿 l'emploi Fab. Combustibles. Extraction de sable and gravier. List of products are Produits: B茅ton Pr锚t 脿 l'Emploi.. Produits: Mazout de Chauffage.. Type de Carri猫re: Gravier, Sable.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of CARR. DU FOND DES VAULX is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARR. DU FOND DES VAULX is not available. You also can look at reviews of CARR. DU FOND DES VAULX, open positions, location of CARR. DU FOND DES VAULX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARR. DU FOND DES VAULX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARR. DU FOND DES VAULX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARR. DU FOND DES VAULX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARR. DU FOND DES VAULX, employees, financial statistics.