AG Eureka-Carine Hamelryck

Contactgegevens AG Eureka-Carine Hamelryck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AG Eureka-Carine Hamelryck: address, phone, fax, email, website, opening hours

AG Eureka-Carine Hamelryck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Molenstraat 3; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 050 33 00 91; 059 25 09 00 (+32-050 33 00 91; 059 25 09 00) 050 33 00 91; 059 25 09 00 (+32-050 33 00 91; 059 25 09 00)

Fax (fax): +32 (69) 173-41-19 +32 (69) 173-41-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AG Eureka-Carine Hamelryck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AG Eureka-Carine Hamelryck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AG Eureka-Carine Hamelryck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AG Eureka-Carine Hamelryck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AG Eureka-Carine Hamelryck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AG Eureka-Carine Hamelryck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AG Eureka-Carine Hamelryck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AG Eureka-Carine Hamelryck
Products information AG Eureka-Carine Hamelryck

BTW identificatienummer (tax): BE02345001220
Ondernemingsnummer: 9826416015
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in AG Eureka-Carine Hamelryck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matrimonial agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AG Eureka-Carine Hamelryck
(Get full report from official database of BE for AG Eureka-Carine Hamelryck)

Aanvulling soorten activiteiten voor AG Eureka-Carine Hamelryck
Addition kinds of activities for AG Eureka-Carine Hamelryck

393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
609901. Controleer clearing services | Check clearing services
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
50840401. Derricks | Derricks

Werken bij AG Eureka-Carine Hamelryck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AG Eureka-Carine Hamelryck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AG Eureka-Carine Hamelryck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AG Eureka-Carine Hamelryck. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van AG Eureka-Carine Hamelryck in sociale netwerken
Look for responds of AG Eureka-Carine Hamelryck in social networks

Lees alle opmerkingen voor AG Eureka-Carine Hamelryck. Laat een reactie achter voor AG Eureka-Carine Hamelryck. AG Eureka-Carine Hamelryck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AG Eureka-Carine Hamelryck. Leave a respond for AG Eureka-Carine Hamelryck. AG Eureka-Carine Hamelryck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AG Eureka-Carine Hamelryck op de google maps. Adres en contacten AG Eureka-Carine Hamelryck
Location of AG Eureka-Carine Hamelryck on the google maps. Address and contacts of AG Eureka-Carine Hamelryck

Andere gerelateerde bedrijven als come AG Eureka-Carine Hamelryck AG Eureka-Carine Hamelryck: HUGO THIERENS | Belgian Sky Shops SA | DR. KRIS ROOSE | WIM TUYTSCHAEVER | Zoran Draganic

Other related companies as AG Eureka-Carine Hamelryck: HUGO THIERENS | Belgian Sky Shops SA | DR. KRIS ROOSE | WIM TUYTSCHAEVER | Zoran Draganic

AG Eureka-Carine Hamelryck is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AG Eureka-Carine Hamelryck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02345001220. Het bedrijf AG Eureka-Carine Hamelryck bevindt zich op het adres: Oude Molenstraat 3; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Matrimonial agencies. Producten gemaakt in AG Eureka-Carine Hamelryck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AG Eureka-Carine Hamelryck is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AG Eureka-Carine Hamelryck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AG Eureka-Carine Hamelryck, openstaande posities, locatie van AG Eureka-Carine Hamelryck op de kaart.

AG Eureka-Carine Hamelryck is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AG Eureka-Carine Hamelryck, company assigned to the tax number BE02345001220. The company AG Eureka-Carine Hamelryck is located at the address: Oude Molenstraat 3; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Matrimonial agencies. Products created in AG Eureka-Carine Hamelryck were not found.
The main activity of AG Eureka-Carine Hamelryck is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AG Eureka-Carine Hamelryck is not available. You also can look at reviews of AG Eureka-Carine Hamelryck, open positions, location of AG Eureka-Carine Hamelryck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AG Eureka-Carine Hamelryck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AG Eureka-Carine Hamelryck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AG Eureka-Carine Hamelryck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AG Eureka-Carine Hamelryck, employees, financial statistics.