A.L.M. sa (Anc Atmoc)

Contactgegevens A.L.M. sa (Anc Atmoc): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.L.M. sa (Anc Atmoc): address, phone, fax, email, website, opening hours

A.L.M. sa (Anc Atmoc)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Lambusart 25; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 88 97 02; 071 81 95 92 (+32-071 88 97 02; 071 81 95 92) 071 88 97 02; 071 81 95 92 (+32-071 88 97 02; 071 81 95 92)

Fax (fax): 071 85 12 79 (+32-071 85 12 79) 071 85 12 79 (+32-071 85 12 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.L.M. sa (Anc Atmoc): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.L.M. sa (Anc Atmoc)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.L.M. sa (Anc Atmoc)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.L.M. sa (Anc Atmoc), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.L.M. sa (Anc Atmoc). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.L.M. sa (Anc Atmoc), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.L.M. sa (Anc Atmoc). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.L.M. sa (Anc Atmoc)
Products information A.L.M. sa (Anc Atmoc)

BTW identificatienummer (tax): BE01978881835
Ondernemingsnummer: 6106170654
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in A.L.M. sa (Anc Atmoc) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matrices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.L.M. sa (Anc Atmoc)
(Get full report from official database of BE for A.L.M. sa (Anc Atmoc))

Aanvulling soorten activiteiten voor A.L.M. sa (Anc Atmoc)
Addition kinds of activities for A.L.M. sa (Anc Atmoc)

203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
335601. Lood en zink | Lead and zinc
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
51690300. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij A.L.M. sa (Anc Atmoc): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.L.M. sa (Anc Atmoc): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.L.M. sa (Anc Atmoc). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.L.M. sa (Anc Atmoc). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van A.L.M. sa (Anc Atmoc) in sociale netwerken
Look for responds of A.L.M. sa (Anc Atmoc) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.L.M. sa (Anc Atmoc). Laat een reactie achter voor A.L.M. sa (Anc Atmoc). A.L.M. sa (Anc Atmoc) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.L.M. sa (Anc Atmoc). Leave a respond for A.L.M. sa (Anc Atmoc). A.L.M. sa (Anc Atmoc) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.L.M. sa (Anc Atmoc) op de google maps. Adres en contacten A.L.M. sa (Anc Atmoc)
Location of A.L.M. sa (Anc Atmoc) on the google maps. Address and contacts of A.L.M. sa (Anc Atmoc)

Andere gerelateerde bedrijven als come A.L.M. sa (Anc Atmoc) A.L.M. sa (Anc Atmoc): FORTIS | COIFFURE NICOLE | Vanden Bulcke Kristien | O Ferro Velho | DON CAMILLO

Other related companies as A.L.M. sa (Anc Atmoc): FORTIS | COIFFURE NICOLE | Vanden Bulcke Kristien | O Ferro Velho | DON CAMILLO

A.L.M. sa (Anc Atmoc) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.L.M. sa (Anc Atmoc), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978881835. Het bedrijf A.L.M. sa (Anc Atmoc) bevindt zich op het adres: Avenue de Lambusart 25; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Matrices. Producten gemaakt in A.L.M. sa (Anc Atmoc) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.L.M. sa (Anc Atmoc) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.L.M. sa (Anc Atmoc) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.L.M. sa (Anc Atmoc), openstaande posities, locatie van A.L.M. sa (Anc Atmoc) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.L.M. sa (Anc Atmoc) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.L.M. sa (Anc Atmoc), company assigned to the tax number BE01978881835. The company A.L.M. sa (Anc Atmoc) is located at the address: Avenue de Lambusart 25; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Matrices. Products created in A.L.M. sa (Anc Atmoc) were not found.
The main activity of A.L.M. sa (Anc Atmoc) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.L.M. sa (Anc Atmoc) is not available. You also can look at reviews of A.L.M. sa (Anc Atmoc), open positions, location of A.L.M. sa (Anc Atmoc) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.L.M. sa (Anc Atmoc), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.L.M. sa (Anc Atmoc), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.L.M. sa (Anc Atmoc), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.L.M. sa (Anc Atmoc), employees, financial statistics.