PRIK & TIK

Contactgegevens PRIK & TIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRIK & TIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRIK & TIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RONDSTRAAT 13; 3640; KINROOI (GRAND), België

Telefoon (phone): 89701483 (+32-89701483) 89701483 (+32-89701483)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRIK & TIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRIK & TIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRIK & TIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRIK & TIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRIK & TIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRIK & TIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRIK & TIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRIK & TIK
Products information PRIK & TIK

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PRIK & TIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bierproductie and Brouwerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRIK & TIK
(Get full report from official database of BE for PRIK & TIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRIK & TIK
Addition kinds of activities for PRIK & TIK

3281. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
32950105. Mica, gemalen of anderszins behandeld | Mica, ground or otherwise treated
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair

Werken bij PRIK & TIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRIK & TIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRIK & TIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRIK & TIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van PRIK & TIK in sociale netwerken
Look for responds of PRIK & TIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRIK & TIK. Laat een reactie achter voor PRIK & TIK. PRIK & TIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRIK & TIK. Leave a respond for PRIK & TIK. PRIK & TIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRIK & TIK op de google maps. Adres en contacten PRIK & TIK
Location of PRIK & TIK on the google maps. Address and contacts of PRIK & TIK

Andere gerelateerde bedrijven als come PRIK & TIK PRIK & TIK: LIPSTICK NET CAFة | De Kabouter | GARAGE ROBO | Allcoating | Van Tendeloo-Swinnen

Other related companies as PRIK & TIK: LIPSTICK NET CAFة | De Kabouter | GARAGE ROBO | Allcoating | Van Tendeloo-Swinnen

PRIK & TIK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRIK & TIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf PRIK & TIK bevindt zich op het adres: RONDSTRAAT 13; 3640; KINROOI (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bierproductie and Brouwerijen. Producten gemaakt in PRIK & TIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRIK & TIK is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRIK & TIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRIK & TIK, openstaande posities, locatie van PRIK & TIK op de kaart.

PRIK & TIK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRIK & TIK, company assigned to the tax number BE07497863769. The company PRIK & TIK is located at the address: RONDSTRAAT 13; 3640; KINROOI (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bierproductie and Brouwerijen. Products created in PRIK & TIK were not found.
The main activity of PRIK & TIK is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRIK & TIK is not available. You also can look at reviews of PRIK & TIK, open positions, location of PRIK & TIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRIK & TIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRIK & TIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRIK & TIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRIK & TIK, employees, financial statistics.