ABKA BEDDENBEDRIJF

Contactgegevens ABKA BEDDENBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABKA BEDDENBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABKA BEDDENBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAUWESTRAAT 43; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56416366 (+32-56416366) 56416366 (+32-56416366)

Fax (fax): +32 (87) 843-34-58 +32 (87) 843-34-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABKA BEDDENBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABKA BEDDENBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABKA BEDDENBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABKA BEDDENBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABKA BEDDENBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABKA BEDDENBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABKA BEDDENBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABKA BEDDENBEDRIJF
Products information ABKA BEDDENBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE03597442626
Ondernemingsnummer: 9197998046
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Meubles pour Maisons de Repos, Meubles pour ?coles.. Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Meubles Coloniaux, Matelas.

Product categorie (product category): Matelas Fab. Mobilier and 茅quipement m茅nager Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABKA BEDDENBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for ABKA BEDDENBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABKA BEDDENBEDRIJF
Addition kinds of activities for ABKA BEDDENBEDRIJF

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
27590203. Visitekaartjes (inclusief bedrijf): drukwerk, nsk | Visiting cards (including business): printing, nsk
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.

Werken bij ABKA BEDDENBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABKA BEDDENBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABKA BEDDENBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABKA BEDDENBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van ABKA BEDDENBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of ABKA BEDDENBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABKA BEDDENBEDRIJF. Laat een reactie achter voor ABKA BEDDENBEDRIJF. ABKA BEDDENBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABKA BEDDENBEDRIJF. Leave a respond for ABKA BEDDENBEDRIJF. ABKA BEDDENBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABKA BEDDENBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten ABKA BEDDENBEDRIJF
Location of ABKA BEDDENBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of ABKA BEDDENBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come ABKA BEDDENBEDRIJF ABKA BEDDENBEDRIJF: SLAGERIJ CHEVIDECO | Sporthuis ('t) | THALASSA BEAUTYCENTER | WILLIAM NAERT | MEUBLES MOREAU

Other related companies as ABKA BEDDENBEDRIJF: SLAGERIJ CHEVIDECO | Sporthuis ('t) | THALASSA BEAUTYCENTER | WILLIAM NAERT | MEUBLES MOREAU

ABKA BEDDENBEDRIJF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABKA BEDDENBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597442626. Het bedrijf ABKA BEDDENBEDRIJF bevindt zich op het adres: LAUWESTRAAT 43; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Matelas Fab. Mobilier and 茅quipement m茅nager Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits: Meubles pour Maisons de Repos, Meubles pour ?coles.. Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Meubles Coloniaux, Matelas..
De hoofdactiviteit van ABKA BEDDENBEDRIJF is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABKA BEDDENBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABKA BEDDENBEDRIJF, openstaande posities, locatie van ABKA BEDDENBEDRIJF op de kaart.

ABKA BEDDENBEDRIJF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABKA BEDDENBEDRIJF, company assigned to the tax number BE03597442626. The company ABKA BEDDENBEDRIJF is located at the address: LAUWESTRAAT 43; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Matelas Fab. Mobilier and 茅quipement m茅nager Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits: Meubles pour Maisons de Repos, Meubles pour ?coles.. Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Meubles Coloniaux, Matelas..
The main activity of ABKA BEDDENBEDRIJF is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABKA BEDDENBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of ABKA BEDDENBEDRIJF, open positions, location of ABKA BEDDENBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABKA BEDDENBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABKA BEDDENBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABKA BEDDENBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABKA BEDDENBEDRIJF, employees, financial statistics.