AYDIN COMPAGNIE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • AYDIN COMPAGNIE
Private companiesLegal Services • AYDIN COMPAGNIE

Contactgegevens AYDIN COMPAGNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AYDIN COMPAGNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AYDIN COMPAGNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E VERTE 97; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22034163 (+32-22034163) 22034163 (+32-22034163)

Fax (fax): +32 (51) 612-33-29 +32 (51) 612-33-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AYDIN COMPAGNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AYDIN COMPAGNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AYDIN COMPAGNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AYDIN COMPAGNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AYDIN COMPAGNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AYDIN COMPAGNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AYDIN COMPAGNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AYDIN COMPAGNIE
Products information AYDIN COMPAGNIE

BTW identificatienummer (tax): BE02353515625
Ondernemingsnummer: 9912933349
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in AYDIN COMPAGNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matelas Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AYDIN COMPAGNIE
(Get full report from official database of BE for AYDIN COMPAGNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AYDIN COMPAGNIE
Addition kinds of activities for AYDIN COMPAGNIE

2131. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
38120105. Angle-of-attack instrumenten | Angle-of-attack instruments

Werken bij AYDIN COMPAGNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AYDIN COMPAGNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AYDIN COMPAGNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AYDIN COMPAGNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

Zoek naar antwoorden van AYDIN COMPAGNIE in sociale netwerken
Look for responds of AYDIN COMPAGNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AYDIN COMPAGNIE. Laat een reactie achter voor AYDIN COMPAGNIE. AYDIN COMPAGNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AYDIN COMPAGNIE. Leave a respond for AYDIN COMPAGNIE. AYDIN COMPAGNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AYDIN COMPAGNIE op de google maps. Adres en contacten AYDIN COMPAGNIE
Location of AYDIN COMPAGNIE on the google maps. Address and contacts of AYDIN COMPAGNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come AYDIN COMPAGNIE AYDIN COMPAGNIE: Arijs P | Buro Studio | CALIS BASRI | VAL?RIE DEHON | Vandegaer K

Other related companies as AYDIN COMPAGNIE: Arijs P | Buro Studio | CALIS BASRI | VAL?RIE DEHON | Vandegaer K

AYDIN COMPAGNIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AYDIN COMPAGNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353515625. Het bedrijf AYDIN COMPAGNIE bevindt zich op het adres: ALL?E VERTE 97; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Matelas Fab. Producten gemaakt in AYDIN COMPAGNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AYDIN COMPAGNIE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AYDIN COMPAGNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AYDIN COMPAGNIE, openstaande posities, locatie van AYDIN COMPAGNIE op de kaart.

AYDIN COMPAGNIE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AYDIN COMPAGNIE, company assigned to the tax number BE02353515625. The company AYDIN COMPAGNIE is located at the address: ALL?E VERTE 97; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Matelas Fab. Products created in AYDIN COMPAGNIE were not found.
The main activity of AYDIN COMPAGNIE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AYDIN COMPAGNIE is not available. You also can look at reviews of AYDIN COMPAGNIE, open positions, location of AYDIN COMPAGNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AYDIN COMPAGNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AYDIN COMPAGNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AYDIN COMPAGNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AYDIN COMPAGNIE, employees, financial statistics.