Armamast NV

Contactgegevens Armamast NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Armamast NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Armamast NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wissenstraat 24; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 25 99 10 (+32-052 25 99 10) 052 25 99 10 (+32-052 25 99 10)

Fax (fax): 052 20 24 85 (+32-052 20 24 85) 052 20 24 85 (+32-052 20 24 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Armamast NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Armamast NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Armamast NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Armamast NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Armamast NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Armamast NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Armamast NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Armamast NV
Products information Armamast NV

BTW identificatienummer (tax): BE02544128417
Ondernemingsnummer: 3430450439
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sports-grounds - Lighting; Lighting - Public & industrial

Product categorie (product category): Masts and pylons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Armamast NV
(Get full report from official database of BE for Armamast NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Armamast NV
Addition kinds of activities for Armamast NV

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
20770204. Haringolie | Herring oil
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
32219901. Flessen voor verpakking, bottelen en inblikken: glas | Bottles for packing, bottling, and canning: glass
33120104. Kolengas, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal gas, derived from chemical recovery coke ovens
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive

Werken bij Armamast NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Armamast NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Armamast NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Armamast NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Armamast NV in sociale netwerken
Look for responds of Armamast NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Armamast NV. Laat een reactie achter voor Armamast NV. Armamast NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Armamast NV. Leave a respond for Armamast NV. Armamast NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Armamast NV op de google maps. Adres en contacten Armamast NV
Location of Armamast NV on the google maps. Address and contacts of Armamast NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Armamast NV Armamast NV: Plaitin M | Demeulenaere Peter | INDEMANS CHRISTIAN SPRL | Chelbat L | DIDIER PETRE

Other related companies as Armamast NV: Plaitin M | Demeulenaere Peter | INDEMANS CHRISTIAN SPRL | Chelbat L | DIDIER PETRE

Armamast NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Armamast NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02544128417. Het bedrijf Armamast NV bevindt zich op het adres: Wissenstraat 24; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Masts and pylons. Lijst met producten zijn Sports-grounds - Lighting; Lighting - Public & industrial.
De hoofdactiviteit van Armamast NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Armamast NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Armamast NV, openstaande posities, locatie van Armamast NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Armamast NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Armamast NV, company assigned to the tax number BE02544128417. The company Armamast NV is located at the address: Wissenstraat 24; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Masts and pylons. List of products are Sports-grounds - Lighting; Lighting - Public & industrial.
The main activity of Armamast NV is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Armamast NV is not available. You also can look at reviews of Armamast NV, open positions, location of Armamast NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Armamast NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Armamast NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Armamast NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Armamast NV, employees, financial statistics.