A. Schulman Plastics NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • A. Schulman Plastics NV
Private companiesMotion Pictures • A. Schulman Plastics NV

Contactgegevens A. Schulman Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Schulman Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Schulman Plastics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pedro Colomalaan 25 2880 Bornem, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Schulman Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Schulman Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Schulman Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Schulman Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Schulman Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Schulman Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Schulman Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Schulman Plastics NV
Products information A. Schulman Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE02543853759
Ondernemingsnummer: 4879272460
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Masterbatches

Product categorie (product category): Masterbatches

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Schulman Plastics NV
(Get full report from official database of BE for A. Schulman Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Schulman Plastics NV
Addition kinds of activities for A. Schulman Plastics NV

259102. Raamgordijnen | Window blinds
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
73899943. Renbaanreiniging, behalve gebouwen | Racetrack cleaning, except buildings

Werken bij A. Schulman Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Schulman Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Schulman Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Schulman Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van A. Schulman Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of A. Schulman Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Schulman Plastics NV. Laat een reactie achter voor A. Schulman Plastics NV. A. Schulman Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Schulman Plastics NV. Leave a respond for A. Schulman Plastics NV. A. Schulman Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Schulman Plastics NV op de google maps. Adres en contacten A. Schulman Plastics NV
Location of A. Schulman Plastics NV on the google maps. Address and contacts of A. Schulman Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Schulman Plastics NV A. Schulman Plastics NV: JOSEPH VERVOORT | BERNARD KONINCKX | JACQUES DETANDT | HEDWIG RODIJNS | PAPIERUS

Other related companies as A. Schulman Plastics NV: JOSEPH VERVOORT | BERNARD KONINCKX | JACQUES DETANDT | HEDWIG RODIJNS | PAPIERUS

A. Schulman Plastics NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Schulman Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543853759. Het bedrijf A. Schulman Plastics NV bevindt zich op het adres: Pedro Colomalaan 25 2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Masterbatches. Lijst met producten zijn Masterbatches.
De hoofdactiviteit van A. Schulman Plastics NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Schulman Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Schulman Plastics NV, openstaande posities, locatie van A. Schulman Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Schulman Plastics NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Schulman Plastics NV, company assigned to the tax number BE02543853759. The company A. Schulman Plastics NV is located at the address: Pedro Colomalaan 25 2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Masterbatches. List of products are Masterbatches.
The main activity of A. Schulman Plastics NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Schulman Plastics NV is not available. You also can look at reviews of A. Schulman Plastics NV, open positions, location of A. Schulman Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Schulman Plastics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Schulman Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Schulman Plastics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Schulman Plastics NV, employees, financial statistics.