Massage Sensitif? (Institut de formation au)

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Massage Sensitif? (Institut de formation au)
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Massage Sensitif? (Institut de formation au)

Contactgegevens Massage Sensitif? (Institut de formation au): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Massage Sensitif? (Institut de formation au): address, phone, fax, email, website, opening hours

Massage Sensitif? (Institut de formation au)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Ferme Rose 8B Box 40; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 0475 68 10 13 (+32-0475 68 10 13) 0475 68 10 13 (+32-0475 68 10 13)

Fax (fax): +32 (59) 820-40-54 +32 (59) 820-40-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Massage Sensitif? (Institut de formation au): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Massage Sensitif? (Institut de formation au)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Massage Sensitif? (Institut de formation au)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Massage Sensitif? (Institut de formation au), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Massage Sensitif? (Institut de formation au). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Massage Sensitif? (Institut de formation au), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Massage Sensitif? (Institut de formation au). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Massage Sensitif? (Institut de formation au)
Products information Massage Sensitif? (Institut de formation au)

BTW identificatienummer (tax): BE04395874023
Ondernemingsnummer: 9472381591
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Alternative treatments & therapies

Product categorie (product category): Massage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Massage Sensitif? (Institut de formation au)
(Get full report from official database of BE for Massage Sensitif? (Institut de formation au))

Aanvulling soorten activiteiten voor Massage Sensitif? (Institut de formation au)
Addition kinds of activities for Massage Sensitif? (Institut de formation au)

508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
35470100. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
35829904. Persmachines, commerciële was- en droogreiniging | Pressing machines, commercial laundry and drycleaning
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture
50510102. Kabel draad | Cable, wire
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)

Werken bij Massage Sensitif? (Institut de formation au): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Massage Sensitif? (Institut de formation au): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Massage Sensitif? (Institut de formation au). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Massage Sensitif? (Institut de formation au). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

Zoek naar antwoorden van Massage Sensitif? (Institut de formation au) in sociale netwerken
Look for responds of Massage Sensitif? (Institut de formation au) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Massage Sensitif? (Institut de formation au). Laat een reactie achter voor Massage Sensitif? (Institut de formation au). Massage Sensitif? (Institut de formation au) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Massage Sensitif? (Institut de formation au). Leave a respond for Massage Sensitif? (Institut de formation au). Massage Sensitif? (Institut de formation au) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Massage Sensitif? (Institut de formation au) op de google maps. Adres en contacten Massage Sensitif? (Institut de formation au)
Location of Massage Sensitif? (Institut de formation au) on the google maps. Address and contacts of Massage Sensitif? (Institut de formation au)

Andere gerelateerde bedrijven als come Massage Sensitif? (Institut de formation au) Massage Sensitif? (Institut de formation au): BABY 2000 | BOCKEN | JACQMIN M | Pub Corn Corbiau | VANNESTE

Other related companies as Massage Sensitif? (Institut de formation au): BABY 2000 | BOCKEN | JACQMIN M | Pub Corn Corbiau | VANNESTE

Massage Sensitif? (Institut de formation au) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Massage Sensitif? (Institut de formation au), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04395874023. Het bedrijf Massage Sensitif? (Institut de formation au) bevindt zich op het adres: Avenue de la Ferme Rose 8B Box 40; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Massage. Lijst met producten zijn Alternative treatments & therapies.
De hoofdactiviteit van Massage Sensitif? (Institut de formation au) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Massage Sensitif? (Institut de formation au) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Massage Sensitif? (Institut de formation au), openstaande posities, locatie van Massage Sensitif? (Institut de formation au) op de kaart.

Massage Sensitif? (Institut de formation au) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Massage Sensitif? (Institut de formation au), company assigned to the tax number BE04395874023. The company Massage Sensitif? (Institut de formation au) is located at the address: Avenue de la Ferme Rose 8B Box 40; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Massage. List of products are Alternative treatments & therapies.
The main activity of Massage Sensitif? (Institut de formation au) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Massage Sensitif? (Institut de formation au) is not available. You also can look at reviews of Massage Sensitif? (Institut de formation au), open positions, location of Massage Sensitif? (Institut de formation au) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Massage Sensitif? (Institut de formation au), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Massage Sensitif? (Institut de formation au), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Massage Sensitif? (Institut de formation au), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Massage Sensitif? (Institut de formation au), employees, financial statistics.