AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Particuliere bedrijvenBosbouw • AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Private companiesForestry • AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Contactgegevens AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstlaan 1; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 645 27 21 (+32-03 645 27 21) 03 645 27 21 (+32-03 645 27 21)

Fax (fax): +32 (50) 344-70-67 +32 (50) 344-70-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Products information AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE07903259277
Ondernemingsnummer: 3015167236
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Fitness centres; Beauty salons; Saunas; Tattooists

Product categorie (product category): Massage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
(Get full report from official database of BE for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Addition kinds of activities for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
22210410. Saran breedgeweven stoffen | Saran broadwoven fabrics
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Laat een reactie achter voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Leave a respond for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER op de google maps. Adres en contacten AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Location of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on the google maps. Address and contacts of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: MARCEL VANDENBORRE | CENTRALE DU PNEU | CGU | COIFFURE KREA | DE FEYTER PHILIP

Other related companies as AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: MARCEL VANDENBORRE | CENTRALE DU PNEU | CGU | COIFFURE KREA | DE FEYTER PHILIP

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07903259277. Het bedrijf AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 1; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Massage. Lijst met producten zijn Fitness centres; Beauty salons; Saunas; Tattooists.
De hoofdactiviteit van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, openstaande posities, locatie van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, company assigned to the tax number BE07903259277. The company AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is located at the address: Toekomstlaan 1; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Massage. List of products are Fitness centres; Beauty salons; Saunas; Tattooists.
The main activity of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is not available. You also can look at reviews of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, open positions, location of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, employees, financial statistics.