Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.

Contactgegevens Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roodkruisstraat 23 9220 Hamme (O.-Vl.), België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.
Products information Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08576446533
Ondernemingsnummer: 6952392578
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Masonry construction of residential buildings

Product categorie (product category): Masonry Construction Of Residential Buildings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.

273200. Boeken afdrukken | Book printing
735903. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric

Werken bij Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

Zoek naar antwoorden van Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Leave a respond for Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.. Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.
Location of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: M. CURVERS | FA. VANKI | ALFRAMA | VIDA SPORT | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A.: M. CURVERS | FA. VANKI | ALFRAMA | VIDA SPORT | FEDERALE POLITIE

Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08576446533. Het bedrijf Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Roodkruisstraat 23 9220 Hamme (O.-Vl.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Masonry Construction Of Residential Buildings. Lijst met producten zijn Masonry construction of residential buildings.
De hoofdactiviteit van Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. op de kaart.

Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08576446533. The company Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is located at the address: Roodkruisstraat 23 9220 Hamme (O.-Vl.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Masonry Construction Of Residential Buildings. List of products are Masonry construction of residential buildings.
The main activity of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., open positions, location of Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Hamse Bouwbedrijf B.V.B.A., employees, financial statistics.