Aikido Club Loncin

Contactgegevens Aikido Club Loncin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aikido Club Loncin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aikido Club Loncin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Jemeppe 110; 4431; Ans (Loncin), België

Telefoon (phone): 04 239 08 60 (+32-04 239 08 60) 04 239 08 60 (+32-04 239 08 60)

Fax (fax): 04 239 08 60 (+32-04 239 08 60) 04 239 08 60 (+32-04 239 08 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aikido Club Loncin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aikido Club Loncin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aikido Club Loncin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aikido Club Loncin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aikido Club Loncin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aikido Club Loncin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aikido Club Loncin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aikido Club Loncin
Products information Aikido Club Loncin

BTW identificatienummer (tax): BE08056243896
Ondernemingsnummer: 6021301269
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Sports clubs & sports centres

Product categorie (product category): Martial arts and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aikido Club Loncin
(Get full report from official database of BE for Aikido Club Loncin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aikido Club Loncin
Addition kinds of activities for Aikido Club Loncin

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
22690101. Flock printen van smalle stoffen | Flock printing of narrow fabrics
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij Aikido Club Loncin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aikido Club Loncin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aikido Club Loncin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aikido Club Loncin. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van Aikido Club Loncin in sociale netwerken
Look for responds of Aikido Club Loncin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aikido Club Loncin. Laat een reactie achter voor Aikido Club Loncin. Aikido Club Loncin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aikido Club Loncin. Leave a respond for Aikido Club Loncin. Aikido Club Loncin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aikido Club Loncin op de google maps. Adres en contacten Aikido Club Loncin
Location of Aikido Club Loncin on the google maps. Address and contacts of Aikido Club Loncin

Andere gerelateerde bedrijven als come Aikido Club Loncin Aikido Club Loncin: FRANCOIS DE POOTER | Deprez Hervé | A La Forge | De Wijngaert D | EDDY PIRON

Other related companies as Aikido Club Loncin: FRANCOIS DE POOTER | Deprez Hervé | A La Forge | De Wijngaert D | EDDY PIRON

Aikido Club Loncin is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aikido Club Loncin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08056243896. Het bedrijf Aikido Club Loncin bevindt zich op het adres: Rue de Jemeppe 110; 4431; Ans (Loncin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Martial arts and accessories. Lijst met producten zijn Sports clubs & sports centres.
De hoofdactiviteit van Aikido Club Loncin is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aikido Club Loncin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aikido Club Loncin, openstaande posities, locatie van Aikido Club Loncin op de kaart.

Aikido Club Loncin is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aikido Club Loncin, company assigned to the tax number BE08056243896. The company Aikido Club Loncin is located at the address: Rue de Jemeppe 110; 4431; Ans (Loncin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Martial arts and accessories. List of products are Sports clubs & sports centres.
The main activity of Aikido Club Loncin is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aikido Club Loncin is not available. You also can look at reviews of Aikido Club Loncin, open positions, location of Aikido Club Loncin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aikido Club Loncin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aikido Club Loncin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aikido Club Loncin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aikido Club Loncin, employees, financial statistics.