A La Forge

Contactgegevens A La Forge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A La Forge: address, phone, fax, email, website, opening hours

A La Forge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse-Sauvenière 4; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 29 51; 0475 24 07 81 (+32-04 222 29 51; 0475 24 07 81) 04 222 29 51; 0475 24 07 81 (+32-04 222 29 51; 0475 24 07 81)

Fax (fax): 04 223 68 35 (+32-04 223 68 35) 04 223 68 35 (+32-04 223 68 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A La Forge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A La Forge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A La Forge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A La Forge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A La Forge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A La Forge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A La Forge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A La Forge
Products information A La Forge

BTW identificatienummer (tax): BE03240661621
Ondernemingsnummer: 1217803955
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Safes

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A La Forge
(Get full report from official database of BE for A La Forge)

Aanvulling soorten activiteiten voor A La Forge
Addition kinds of activities for A La Forge

3479. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
34960303. Slings, lifting: gemaakt van aangekochte draad | Slings, lifting: made from purchased wire
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores

Werken bij A La Forge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A La Forge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A La Forge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A La Forge. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

 • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

 • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

 • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

 • Monteur (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

 • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

 • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van A La Forge in sociale netwerken
Look for responds of A La Forge in social networks

Lees alle opmerkingen voor A La Forge. Laat een reactie achter voor A La Forge. A La Forge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A La Forge. Leave a respond for A La Forge. A La Forge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A La Forge op de google maps. Adres en contacten A La Forge
Location of A La Forge on the google maps. Address and contacts of A La Forge

Andere gerelateerde bedrijven als come A La Forge A La Forge: FLGOLD MEAT BELGIUM NV | Geens Autobanden | Hodin | Straetemans J | CENTRE P.M.S.

Other related companies as A La Forge: FLGOLD MEAT BELGIUM NV | Geens Autobanden | Hodin | Straetemans J | CENTRE P.M.S.

A La Forge is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A La Forge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03240661621. Het bedrijf A La Forge bevindt zich op het adres: Rue Basse-Sauvenière 4; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Safes.
De hoofdactiviteit van A La Forge is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A La Forge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A La Forge, openstaande posities, locatie van A La Forge op de kaart.

A La Forge is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A La Forge, company assigned to the tax number BE03240661621. The company A La Forge is located at the address: Rue Basse-Sauvenière 4; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Safes.
The main activity of A La Forge is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A La Forge is not available. You also can look at reviews of A La Forge, open positions, location of A La Forge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A La Forge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A La Forge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A La Forge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A La Forge, employees, financial statistics.