AIKIDO AIKIKAI HERSTAL

Contactgegevens AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIKIDO AIKIKAI HERSTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Croix Jurlet 253B; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 248 35 97 (+32-04 248 35 97) 04 248 35 97 (+32-04 248 35 97)

Fax (fax): +32 (69) 237-83-81 +32 (69) 237-83-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIKIDO AIKIKAI HERSTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIKIDO AIKIKAI HERSTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIKIDO AIKIKAI HERSTAL
Products information AIKIDO AIKIKAI HERSTAL

BTW identificatienummer (tax): BE05267364501
Ondernemingsnummer: 2360107421
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in AIKIDO AIKIKAI HERSTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Martial arts and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIKIDO AIKIKAI HERSTAL
(Get full report from official database of BE for AIKIDO AIKIKAI HERSTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIKIDO AIKIKAI HERSTAL
Addition kinds of activities for AIKIDO AIKIKAI HERSTAL

502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
27590902. Tags: printen, nsk | Tags: printing, nsk
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec

Werken bij AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van AIKIDO AIKIKAI HERSTAL in sociale netwerken
Look for responds of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. Laat een reactie achter voor AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. AIKIDO AIKIKAI HERSTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. Leave a respond for AIKIDO AIKIKAI HERSTAL. AIKIDO AIKIKAI HERSTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIKIDO AIKIKAI HERSTAL op de google maps. Adres en contacten AIKIDO AIKIKAI HERSTAL
Location of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL on the google maps. Address and contacts of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AIKIDO AIKIKAI HERSTAL AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: FLERASMUSHOGESCHOOL BRUSSEL OPENB. INSTEL. | SERVI DRINKS | Revue (la) | BADIGO | ECOLE ROBERT BRASSEUR

Other related companies as AIKIDO AIKIKAI HERSTAL: FLERASMUSHOGESCHOOL BRUSSEL OPENB. INSTEL. | SERVI DRINKS | Revue (la) | BADIGO | ECOLE ROBERT BRASSEUR

AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05267364501. Het bedrijf AIKIDO AIKIKAI HERSTAL bevindt zich op het adres: Rue de la Croix Jurlet 253B; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Martial arts and accessories. Producten gemaakt in AIKIDO AIKIKAI HERSTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, openstaande posities, locatie van AIKIDO AIKIKAI HERSTAL op de kaart.

AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, company assigned to the tax number BE05267364501. The company AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is located at the address: Rue de la Croix Jurlet 253B; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Martial arts and accessories. Products created in AIKIDO AIKIKAI HERSTAL were not found.
The main activity of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL is not available. You also can look at reviews of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, open positions, location of AIKIDO AIKIKAI HERSTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIKIDO AIKIKAI HERSTAL, employees, financial statistics.