SELLERIE VERDONCKT

Contactgegevens SELLERIE VERDONCKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELLERIE VERDONCKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELLERIE VERDONCKT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES JAUMOTTE 134; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10411585 (+32-10411585) 10411585 (+32-10411585)

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELLERIE VERDONCKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELLERIE VERDONCKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELLERIE VERDONCKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELLERIE VERDONCKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELLERIE VERDONCKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELLERIE VERDONCKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELLERIE VERDONCKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELLERIE VERDONCKT
Products information SELLERIE VERDONCKT

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Harnais & Baudriers, Selles.. Types d'Articles: Equitation.

Product categorie (product category): Maroquinerie Fab. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELLERIE VERDONCKT
(Get full report from official database of BE for SELLERIE VERDONCKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELLERIE VERDONCKT
Addition kinds of activities for SELLERIE VERDONCKT

27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij SELLERIE VERDONCKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELLERIE VERDONCKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELLERIE VERDONCKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELLERIE VERDONCKT. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

Zoek naar antwoorden van SELLERIE VERDONCKT in sociale netwerken
Look for responds of SELLERIE VERDONCKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELLERIE VERDONCKT. Laat een reactie achter voor SELLERIE VERDONCKT. SELLERIE VERDONCKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELLERIE VERDONCKT. Leave a respond for SELLERIE VERDONCKT. SELLERIE VERDONCKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELLERIE VERDONCKT op de google maps. Adres en contacten SELLERIE VERDONCKT
Location of SELLERIE VERDONCKT on the google maps. Address and contacts of SELLERIE VERDONCKT

Andere gerelateerde bedrijven als come SELLERIE VERDONCKT SELLERIE VERDONCKT: ACHILLE DEPIERREUX | JURISCO | ALEX DINGEMANS | FRANK VAN HEMELRIJCK | DI

Other related companies as SELLERIE VERDONCKT: ACHILLE DEPIERREUX | JURISCO | ALEX DINGEMANS | FRANK VAN HEMELRIJCK | DI

SELLERIE VERDONCKT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SELLERIE VERDONCKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf SELLERIE VERDONCKT bevindt zich op het adres: RUE CHARLES JAUMOTTE 134; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie Fab. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Produits: Harnais & Baudriers, Selles.. Types d'Articles: Equitation..
De hoofdactiviteit van SELLERIE VERDONCKT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELLERIE VERDONCKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELLERIE VERDONCKT, openstaande posities, locatie van SELLERIE VERDONCKT op de kaart.

SELLERIE VERDONCKT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SELLERIE VERDONCKT, company assigned to the tax number BE05714508056. The company SELLERIE VERDONCKT is located at the address: RUE CHARLES JAUMOTTE 134; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie Fab. Articles de camping and de sport. List of products are Produits: Harnais & Baudriers, Selles.. Types d'Articles: Equitation..
The main activity of SELLERIE VERDONCKT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SELLERIE VERDONCKT is not available. You also can look at reviews of SELLERIE VERDONCKT, open positions, location of SELLERIE VERDONCKT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELLERIE VERDONCKT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELLERIE VERDONCKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELLERIE VERDONCKT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELLERIE VERDONCKT, employees, financial statistics.