MAISON GOLDSCHMIDT

Contactgegevens MAISON GOLDSCHMIDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GOLDSCHMIDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GOLDSCHMIDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 25; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84411864 (+32-84411864) 84411864 (+32-84411864)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GOLDSCHMIDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GOLDSCHMIDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GOLDSCHMIDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GOLDSCHMIDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GOLDSCHMIDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GOLDSCHMIDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GOLDSCHMIDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GOLDSCHMIDT
Products information MAISON GOLDSCHMIDT

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAISON GOLDSCHMIDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GOLDSCHMIDT
(Get full report from official database of BE for MAISON GOLDSCHMIDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GOLDSCHMIDT
Addition kinds of activities for MAISON GOLDSCHMIDT

355906. ovens | Kilns
508501. Commerciële containers | Commercial containers
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
50519904. ingots | Ingots

Werken bij MAISON GOLDSCHMIDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GOLDSCHMIDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GOLDSCHMIDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GOLDSCHMIDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

Zoek naar antwoorden van MAISON GOLDSCHMIDT in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GOLDSCHMIDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GOLDSCHMIDT. Laat een reactie achter voor MAISON GOLDSCHMIDT. MAISON GOLDSCHMIDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GOLDSCHMIDT. Leave a respond for MAISON GOLDSCHMIDT. MAISON GOLDSCHMIDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GOLDSCHMIDT op de google maps. Adres en contacten MAISON GOLDSCHMIDT
Location of MAISON GOLDSCHMIDT on the google maps. Address and contacts of MAISON GOLDSCHMIDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GOLDSCHMIDT MAISON GOLDSCHMIDT: HELMUTH VEIDERS | V-Team CV | PHILIP THIRY | W.S.V. DE BRIGANDTROTTERS | POLICE F?D?RALE

Other related companies as MAISON GOLDSCHMIDT: HELMUTH VEIDERS | V-Team CV | PHILIP THIRY | W.S.V. DE BRIGANDTROTTERS | POLICE F?D?RALE

MAISON GOLDSCHMIDT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GOLDSCHMIDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf MAISON GOLDSCHMIDT bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 25; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Eclairage et 茅quipements du foyer. Producten gemaakt in MAISON GOLDSCHMIDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON GOLDSCHMIDT is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GOLDSCHMIDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GOLDSCHMIDT, openstaande posities, locatie van MAISON GOLDSCHMIDT op de kaart.

MAISON GOLDSCHMIDT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GOLDSCHMIDT, company assigned to the tax number BE08350402832. The company MAISON GOLDSCHMIDT is located at the address: RUE DE L'EGLISE 25; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Eclairage et 茅quipements du foyer. Products created in MAISON GOLDSCHMIDT were not found.
The main activity of MAISON GOLDSCHMIDT is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GOLDSCHMIDT is not available. You also can look at reviews of MAISON GOLDSCHMIDT, open positions, location of MAISON GOLDSCHMIDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GOLDSCHMIDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GOLDSCHMIDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GOLDSCHMIDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GOLDSCHMIDT, employees, financial statistics.