SHOE DISCOUNT

Contactgegevens SHOE DISCOUNT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHOE DISCOUNT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHOE DISCOUNT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 101; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24528356 (+32-24528356) 24528356 (+32-24528356)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHOE DISCOUNT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHOE DISCOUNT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHOE DISCOUNT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHOE DISCOUNT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHOE DISCOUNT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHOE DISCOUNT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHOE DISCOUNT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHOE DISCOUNT
Products information SHOE DISCOUNT

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Chaussures de Sport, Chaussures pour Enfants, Chaussures pour Dames.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHOE DISCOUNT
(Get full report from official database of BE for SHOE DISCOUNT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHOE DISCOUNT
Addition kinds of activities for SHOE DISCOUNT

20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
38290402. Steekproefapparatuur | Coal testing apparatus
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center

Werken bij SHOE DISCOUNT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHOE DISCOUNT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHOE DISCOUNT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHOE DISCOUNT. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van SHOE DISCOUNT in sociale netwerken
Look for responds of SHOE DISCOUNT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHOE DISCOUNT. Laat een reactie achter voor SHOE DISCOUNT. SHOE DISCOUNT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHOE DISCOUNT. Leave a respond for SHOE DISCOUNT. SHOE DISCOUNT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHOE DISCOUNT op de google maps. Adres en contacten SHOE DISCOUNT
Location of SHOE DISCOUNT on the google maps. Address and contacts of SHOE DISCOUNT

Andere gerelateerde bedrijven als come SHOE DISCOUNT SHOE DISCOUNT: MOREAU | YVETTE DECONNINCK | NOEL REYNS | OLIVIER DACHKIN | BENNY VAN DE VELDE

Other related companies as SHOE DISCOUNT: MOREAU | YVETTE DECONNINCK | NOEL REYNS | OLIVIER DACHKIN | BENNY VAN DE VELDE

SHOE DISCOUNT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHOE DISCOUNT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf SHOE DISCOUNT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 101; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures. Lijst met producten zijn Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Chaussures de Sport, Chaussures pour Enfants, Chaussures pour Dames..
De hoofdactiviteit van SHOE DISCOUNT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHOE DISCOUNT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHOE DISCOUNT, openstaande posities, locatie van SHOE DISCOUNT op de kaart.

SHOE DISCOUNT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHOE DISCOUNT, company assigned to the tax number BE06501953125. The company SHOE DISCOUNT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 101; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures. List of products are Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Chaussures de Sport, Chaussures pour Enfants, Chaussures pour Dames..
The main activity of SHOE DISCOUNT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SHOE DISCOUNT is not available. You also can look at reviews of SHOE DISCOUNT, open positions, location of SHOE DISCOUNT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHOE DISCOUNT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHOE DISCOUNT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHOE DISCOUNT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHOE DISCOUNT, employees, financial statistics.