AVANCE

Contactgegevens AVANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 8; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11229647 (+32-11229647) 11229647 (+32-11229647)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVANCE
Products information AVANCE

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Pantoufles, Chaussures pour Enfants, Chaussures pour Dames.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVANCE
(Get full report from official database of BE for AVANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVANCE
Addition kinds of activities for AVANCE

14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
38290602. Toll cabines, automatisch | Toll booths, automatic
38430103. Broaches, tandheelkunde | Broaches, dental
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture

Werken bij AVANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van AVANCE in sociale netwerken
Look for responds of AVANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVANCE. Laat een reactie achter voor AVANCE. AVANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVANCE. Leave a respond for AVANCE. AVANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVANCE op de google maps. Adres en contacten AVANCE
Location of AVANCE on the google maps. Address and contacts of AVANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come AVANCE AVANCE: Desmedt Ch | BART SMIT | ACTUAPRESS | Au Fur & A Mesure | LOUIS DUHAMEEUW

Other related companies as AVANCE: Desmedt Ch | BART SMIT | ACTUAPRESS | Au Fur & A Mesure | LOUIS DUHAMEEUW

AVANCE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf AVANCE bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 8; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures. Lijst met producten zijn Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Pantoufles, Chaussures pour Enfants, Chaussures pour Dames..
De hoofdactiviteit van AVANCE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVANCE, openstaande posities, locatie van AVANCE op de kaart.

AVANCE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVANCE, company assigned to the tax number BE02168395996. The company AVANCE is located at the address: HOOGSTRAAT 8; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures. List of products are Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Pantoufles, Chaussures pour Enfants, Chaussures pour Dames..
The main activity of AVANCE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVANCE is not available. You also can look at reviews of AVANCE, open positions, location of AVANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVANCE, employees, financial statistics.