BOUTIQUE CARTIER PARIS

Contactgegevens BOUTIQUE CARTIER PARIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE CARTIER PARIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE CARTIER PARIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAL.REGINA,RUE PONT AVROY 31; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42234140 (+32-42234140) 42234140 (+32-42234140)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE CARTIER PARIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE CARTIER PARIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE CARTIER PARIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE CARTIER PARIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE CARTIER PARIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE CARTIER PARIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE CARTIER PARIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE CARTIER PARIS
Products information BOUTIQUE CARTIER PARIS

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Montres, Horloges.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage. Bijouteries and horlogeries. R茅parations d'horloges, montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE CARTIER PARIS
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE CARTIER PARIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE CARTIER PARIS
Addition kinds of activities for BOUTIQUE CARTIER PARIS

20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
70110302. Hotel, franchise | Hotel, franchised
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij BOUTIQUE CARTIER PARIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE CARTIER PARIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE CARTIER PARIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE CARTIER PARIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE CARTIER PARIS in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE CARTIER PARIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE CARTIER PARIS. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE CARTIER PARIS. BOUTIQUE CARTIER PARIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE CARTIER PARIS. Leave a respond for BOUTIQUE CARTIER PARIS. BOUTIQUE CARTIER PARIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE CARTIER PARIS op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE CARTIER PARIS
Location of BOUTIQUE CARTIER PARIS on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE CARTIER PARIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE CARTIER PARIS BOUTIQUE CARTIER PARIS: FORTIS | PHILIPPE HAYART | Nota Bene | IL MARRANZANO | RICHARD DEPT

Other related companies as BOUTIQUE CARTIER PARIS: FORTIS | PHILIPPE HAYART | Nota Bene | IL MARRANZANO | RICHARD DEPT

BOUTIQUE CARTIER PARIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE CARTIER PARIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf BOUTIQUE CARTIER PARIS bevindt zich op het adres: GAL.REGINA,RUE PONT AVROY 31; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Bijouteries and horlogeries. R茅parations d'horloges, montres and bijoux. Lijst met producten zijn Services: Montres, Horloges..
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE CARTIER PARIS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE CARTIER PARIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE CARTIER PARIS, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE CARTIER PARIS op de kaart.

BOUTIQUE CARTIER PARIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE CARTIER PARIS, company assigned to the tax number BE05409088134. The company BOUTIQUE CARTIER PARIS is located at the address: GAL.REGINA,RUE PONT AVROY 31; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Bijouteries and horlogeries. R茅parations d'horloges, montres and bijoux. List of products are Services: Montres, Horloges..
The main activity of BOUTIQUE CARTIER PARIS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE CARTIER PARIS is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE CARTIER PARIS, open positions, location of BOUTIQUE CARTIER PARIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE CARTIER PARIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE CARTIER PARIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE CARTIER PARIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE CARTIER PARIS, employees, financial statistics.