TROC INTERNATIONAL

Contactgegevens TROC INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TROC INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TROC INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L´YSER 76-82; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42474697 (+32-42474697) 42474697 (+32-42474697)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TROC INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TROC INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TROC INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TROC INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TROC INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TROC INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TROC INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TROC INTERNATIONAL
Products information TROC INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Articles d'Occasion: Meubles.. Produits: Ordinateurs, Meubles de Bureau, Articles Ménagers Non Electriques, Vide Maisons, Vélos, Disques, Bijoux, Articles pour Bébés, Livres, Jouets, CD, Appareils Electroménagers, Equipement Audiovisuel, Meubles.

Product categorie (product category): Biens d'occasion. Troc International

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TROC INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for TROC INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TROC INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for TROC INTERNATIONAL

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
344100. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
50130111. koppelingen | Clutches

Werken bij TROC INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TROC INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TROC INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TROC INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

Zoek naar antwoorden van TROC INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of TROC INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TROC INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor TROC INTERNATIONAL. TROC INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TROC INTERNATIONAL. Leave a respond for TROC INTERNATIONAL. TROC INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TROC INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten TROC INTERNATIONAL
Location of TROC INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of TROC INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come TROC INTERNATIONAL TROC INTERNATIONAL: CONTAINERPARK DE PANNE | DOMINIQUE DELERS | DE PELIKAAN | Fernandez Maria-Jos茅 | STUDIO FRANCQ

Other related companies as TROC INTERNATIONAL: CONTAINERPARK DE PANNE | DOMINIQUE DELERS | DE PELIKAAN | Fernandez Maria-Jos茅 | STUDIO FRANCQ

TROC INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TROC INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf TROC INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE DE L´YSER 76-82; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Biens d'occasion. Troc International. Lijst met producten zijn Articles d'Occasion: Meubles.. Produits: Ordinateurs, Meubles de Bureau, Articles Ménagers Non Electriques, Vide Maisons, Vélos, Disques, Bijoux, Articles pour Bébés, Livres, Jouets, CD, Appareils Electroménagers, Equipement Audiovisuel, Meubles..
De hoofdactiviteit van TROC INTERNATIONAL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TROC INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TROC INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van TROC INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TROC INTERNATIONAL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TROC INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE04232727050. The company TROC INTERNATIONAL is located at the address: RUE DE L´YSER 76-82; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Biens d'occasion. Troc International. List of products are Articles d'Occasion: Meubles.. Produits: Ordinateurs, Meubles de Bureau, Articles Ménagers Non Electriques, Vide Maisons, Vélos, Disques, Bijoux, Articles pour Bébés, Livres, Jouets, CD, Appareils Electroménagers, Equipement Audiovisuel, Meubles..
The main activity of TROC INTERNATIONAL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TROC INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of TROC INTERNATIONAL, open positions, location of TROC INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TROC INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TROC INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TROC INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TROC INTERNATIONAL, employees, financial statistics.