HUIS EXEDRA

Contactgegevens HUIS EXEDRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS EXEDRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS EXEDRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 2; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50816377 (+32-50816377) 50816377 (+32-50816377)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS EXEDRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS EXEDRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS EXEDRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS EXEDRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS EXEDRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS EXEDRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS EXEDRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS EXEDRA
Products information HUIS EXEDRA

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HUIS EXEDRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS EXEDRA
(Get full report from official database of BE for HUIS EXEDRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS EXEDRA
Addition kinds of activities for HUIS EXEDRA

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
26210807. Verzending van zakpapier | Shipping sack paper
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
51490403. Spaghetti | Spaghetti

Werken bij HUIS EXEDRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS EXEDRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS EXEDRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS EXEDRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van HUIS EXEDRA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS EXEDRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS EXEDRA. Laat een reactie achter voor HUIS EXEDRA. HUIS EXEDRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS EXEDRA. Leave a respond for HUIS EXEDRA. HUIS EXEDRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS EXEDRA op de google maps. Adres en contacten HUIS EXEDRA
Location of HUIS EXEDRA on the google maps. Address and contacts of HUIS EXEDRA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS EXEDRA HUIS EXEDRA: GEORGES VAN ASSCHE | Cherkaoui Soumaya | ERIK DE DONCKER | MICHELS | SOVAC HANDELMAATSCHAPPIJ/SOCI?T? COMMERCIALE SOVAC

Other related companies as HUIS EXEDRA: GEORGES VAN ASSCHE | Cherkaoui Soumaya | ERIK DE DONCKER | MICHELS | SOVAC HANDELMAATSCHAPPIJ/SOCI?T? COMMERCIALE SOVAC

HUIS EXEDRA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS EXEDRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf HUIS EXEDRA bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 2; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Producten gemaakt in HUIS EXEDRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS EXEDRA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS EXEDRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS EXEDRA, openstaande posities, locatie van HUIS EXEDRA op de kaart.

HUIS EXEDRA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS EXEDRA, company assigned to the tax number BE09728637695. The company HUIS EXEDRA is located at the address: DORPSTRAAT 2; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Products created in HUIS EXEDRA were not found.
The main activity of HUIS EXEDRA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS EXEDRA is not available. You also can look at reviews of HUIS EXEDRA, open positions, location of HUIS EXEDRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS EXEDRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS EXEDRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS EXEDRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS EXEDRA, employees, financial statistics.