JEAN MARLIER

Contactgegevens JEAN MARLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN MARLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN MARLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PALAIS 9; 7760; CELLES, België

Telefoon (phone): 69456372 (+32-69456372) 69456372 (+32-69456372)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN MARLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN MARLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN MARLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN MARLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN MARLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN MARLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN MARLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN MARLIER
Products information JEAN MARLIER

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Vide Maisons.. Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Biens d'occasion. Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN MARLIER
(Get full report from official database of BE for JEAN MARLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN MARLIER
Addition kinds of activities for JEAN MARLIER

285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
671200. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
39990818. Windgongen | Wind chimes
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production

Werken bij JEAN MARLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN MARLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN MARLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN MARLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van JEAN MARLIER in sociale netwerken
Look for responds of JEAN MARLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN MARLIER. Laat een reactie achter voor JEAN MARLIER. JEAN MARLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN MARLIER. Leave a respond for JEAN MARLIER. JEAN MARLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN MARLIER op de google maps. Adres en contacten JEAN MARLIER
Location of JEAN MARLIER on the google maps. Address and contacts of JEAN MARLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN MARLIER JEAN MARLIER: CENTEA | KLUWER EDITORIAL | WERNER DE PRIL | Dechesne M | RESTAURANT GANZESPEL

Other related companies as JEAN MARLIER: CENTEA | KLUWER EDITORIAL | WERNER DE PRIL | Dechesne M | RESTAURANT GANZESPEL

JEAN MARLIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN MARLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf JEAN MARLIER bevindt zich op het adres: RUE DU PALAIS 9; 7760; CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Produits: Vide Maisons.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van JEAN MARLIER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN MARLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN MARLIER, openstaande posities, locatie van JEAN MARLIER op de kaart.

JEAN MARLIER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN MARLIER, company assigned to the tax number BE07985931396. The company JEAN MARLIER is located at the address: RUE DU PALAIS 9; 7760; CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. Réparation and restauration de meubles. List of products are Produits: Vide Maisons.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of JEAN MARLIER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN MARLIER is not available. You also can look at reviews of JEAN MARLIER, open positions, location of JEAN MARLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN MARLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN MARLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN MARLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN MARLIER, employees, financial statistics.