HATTY

Contactgegevens HATTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HATTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HATTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 38; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25024925 (+32-25024925) 25024925 (+32-25024925)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HATTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HATTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HATTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HATTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HATTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HATTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HATTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HATTY
Products information HATTY

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HATTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HATTY
(Get full report from official database of BE for HATTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HATTY
Addition kinds of activities for HATTY

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
38430211. Gips, tandheelkunde | Plaster, dental
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing

Werken bij HATTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HATTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HATTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HATTY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van HATTY in sociale netwerken
Look for responds of HATTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HATTY. Laat een reactie achter voor HATTY. HATTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HATTY. Leave a respond for HATTY. HATTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HATTY op de google maps. Adres en contacten HATTY
Location of HATTY on the google maps. Address and contacts of HATTY

Andere gerelateerde bedrijven als come HATTY HATTY: Cabriole | Résidence Lothaire | Rederij Victor Huygebaert NV | MICROWARE | Mottoulle M

Other related companies as HATTY: Cabriole | Résidence Lothaire | Rederij Victor Huygebaert NV | MICROWARE | Mottoulle M

HATTY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HATTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf HATTY bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 38; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Producten gemaakt in HATTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HATTY is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HATTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HATTY, openstaande posities, locatie van HATTY op de kaart.

HATTY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HATTY, company assigned to the tax number BE08887908935. The company HATTY is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 38; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Products created in HATTY were not found.
The main activity of HATTY is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HATTY is not available. You also can look at reviews of HATTY, open positions, location of HATTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HATTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HATTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HATTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HATTY, employees, financial statistics.