ANCA

Contactgegevens ANCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENSLAAN 80; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50600708 (+32-50600708) 50600708 (+32-50600708)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANCA
Products information ANCA

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ANCA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANCA
(Get full report from official database of BE for ANCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANCA
Addition kinds of activities for ANCA

17999912. Omheining constructie | Fence construction
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops

Werken bij ANCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANCA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van ANCA in sociale netwerken
Look for responds of ANCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANCA. Laat een reactie achter voor ANCA. ANCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANCA. Leave a respond for ANCA. ANCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANCA op de google maps. Adres en contacten ANCA
Location of ANCA on the google maps. Address and contacts of ANCA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANCA ANCA: COIFFURE MAGDA | T KROKANTJE | A.D. Lemasson Dominique Garage | AEP-Bordex Belgium | Photo Seha

Other related companies as ANCA: COIFFURE MAGDA | T KROKANTJE | A.D. Lemasson Dominique Garage | AEP-Bordex Belgium | Photo Seha

ANCA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf ANCA bevindt zich op het adres: LIPPENSLAAN 80; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Producten gemaakt in ANCA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANCA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANCA, openstaande posities, locatie van ANCA op de kaart.

ANCA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANCA, company assigned to the tax number BE07449798583. The company ANCA is located at the address: LIPPENSLAAN 80; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Products created in ANCA were not found.
The main activity of ANCA is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANCA is not available. You also can look at reviews of ANCA, open positions, location of ANCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANCA, employees, financial statistics.