SALES & MARKETING PARTN.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • SALES & MARKETING PARTN.
Private companiesEducational Services • SALES & MARKETING PARTN.

Contactgegevens SALES & MARKETING PARTN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALES & MARKETING PARTN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALES & MARKETING PARTN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSESTEENWEG 117B7; 1740; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25835550 (+32-25835550) 25835550 (+32-25835550)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALES & MARKETING PARTN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALES & MARKETING PARTN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALES & MARKETING PARTN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALES & MARKETING PARTN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALES & MARKETING PARTN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALES & MARKETING PARTN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALES & MARKETING PARTN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALES & MARKETING PARTN.
Products information SALES & MARKETING PARTN.

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SALES & MARKETING PARTN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALES & MARKETING PARTN.
(Get full report from official database of BE for SALES & MARKETING PARTN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALES & MARKETING PARTN.
Addition kinds of activities for SALES & MARKETING PARTN.

07520301. Diensten tonen, dieren- en dierenspecialiteiten | Showing services, pet and animal specialties
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
51469900. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
51999926. schelpen | Seashells

Werken bij SALES & MARKETING PARTN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALES & MARKETING PARTN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALES & MARKETING PARTN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALES & MARKETING PARTN.. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van SALES & MARKETING PARTN. in sociale netwerken
Look for responds of SALES & MARKETING PARTN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALES & MARKETING PARTN.. Laat een reactie achter voor SALES & MARKETING PARTN.. SALES & MARKETING PARTN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALES & MARKETING PARTN.. Leave a respond for SALES & MARKETING PARTN.. SALES & MARKETING PARTN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALES & MARKETING PARTN. op de google maps. Adres en contacten SALES & MARKETING PARTN.
Location of SALES & MARKETING PARTN. on the google maps. Address and contacts of SALES & MARKETING PARTN.

Andere gerelateerde bedrijven als come SALES & MARKETING PARTN. SALES & MARKETING PARTN.: FRANS BRANDERS | Nicolai & Partners NV | LADBROKES | LIGHTFACTORY | EURO ALIMENTAR

Other related companies as SALES & MARKETING PARTN.: FRANS BRANDERS | Nicolai & Partners NV | LADBROKES | LIGHTFACTORY | EURO ALIMENTAR

SALES & MARKETING PARTN. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALES & MARKETING PARTN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf SALES & MARKETING PARTN. bevindt zich op het adres: ASSESTEENWEG 117B7; 1740; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus; Reclamebureaus. Producten gemaakt in SALES & MARKETING PARTN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALES & MARKETING PARTN. is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALES & MARKETING PARTN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALES & MARKETING PARTN., openstaande posities, locatie van SALES & MARKETING PARTN. op de kaart.

SALES & MARKETING PARTN. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALES & MARKETING PARTN., company assigned to the tax number BE01986297607. The company SALES & MARKETING PARTN. is located at the address: ASSESTEENWEG 117B7; 1740; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marktonderzoekbureaus; Reclamebureaus. Products created in SALES & MARKETING PARTN. were not found.
The main activity of SALES & MARKETING PARTN. is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SALES & MARKETING PARTN. is not available. You also can look at reviews of SALES & MARKETING PARTN., open positions, location of SALES & MARKETING PARTN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALES & MARKETING PARTN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALES & MARKETING PARTN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALES & MARKETING PARTN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALES & MARKETING PARTN., employees, financial statistics.