TRACTEBEL ENGINEERING

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • TRACTEBEL ENGINEERING
Private companiesBusiness Services • TRACTEBEL ENGINEERING

Contactgegevens TRACTEBEL ENGINEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRACTEBEL ENGINEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRACTEBEL ENGINEERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARIANELAAN 7; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27739511 (+32-27739511) 27739511 (+32-27739511)

Fax (fax): +32 (19) 395-65-25 +32 (19) 395-65-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRACTEBEL ENGINEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRACTEBEL ENGINEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRACTEBEL ENGINEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRACTEBEL ENGINEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRACTEBEL ENGINEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRACTEBEL ENGINEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRACTEBEL ENGINEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRACTEBEL ENGINEERING
Products information TRACTEBEL ENGINEERING

BTW identificatienummer (tax): BE03837768554
Ondernemingsnummer: 1478729248
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TRACTEBEL ENGINEERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRACTEBEL ENGINEERING
(Get full report from official database of BE for TRACTEBEL ENGINEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRACTEBEL ENGINEERING
Addition kinds of activities for TRACTEBEL ENGINEERING

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
34950103. Instrumentveren, precisie | Instrument springs, precision
36340504. Drogers, elektrisch: hand en gezicht | Dryers, electric: hand and face
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes

Werken bij TRACTEBEL ENGINEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRACTEBEL ENGINEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRACTEBEL ENGINEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRACTEBEL ENGINEERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van TRACTEBEL ENGINEERING in sociale netwerken
Look for responds of TRACTEBEL ENGINEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRACTEBEL ENGINEERING. Laat een reactie achter voor TRACTEBEL ENGINEERING. TRACTEBEL ENGINEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRACTEBEL ENGINEERING. Leave a respond for TRACTEBEL ENGINEERING. TRACTEBEL ENGINEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRACTEBEL ENGINEERING op de google maps. Adres en contacten TRACTEBEL ENGINEERING
Location of TRACTEBEL ENGINEERING on the google maps. Address and contacts of TRACTEBEL ENGINEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come TRACTEBEL ENGINEERING TRACTEBEL ENGINEERING: TOILETTAGE DU PARC | Prior Hugh | VITAL VANRUSSELT | JEAN-PIERRE CAPPON | ICE & CO

Other related companies as TRACTEBEL ENGINEERING: TOILETTAGE DU PARC | Prior Hugh | VITAL VANRUSSELT | JEAN-PIERRE CAPPON | ICE & CO

TRACTEBEL ENGINEERING is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRACTEBEL ENGINEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03837768554. Het bedrijf TRACTEBEL ENGINEERING bevindt zich op het adres: ARIANELAAN 7; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus. Producten gemaakt in TRACTEBEL ENGINEERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRACTEBEL ENGINEERING is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRACTEBEL ENGINEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRACTEBEL ENGINEERING, openstaande posities, locatie van TRACTEBEL ENGINEERING op de kaart.

TRACTEBEL ENGINEERING is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRACTEBEL ENGINEERING, company assigned to the tax number BE03837768554. The company TRACTEBEL ENGINEERING is located at the address: ARIANELAAN 7; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marktonderzoekbureaus. Products created in TRACTEBEL ENGINEERING were not found.
The main activity of TRACTEBEL ENGINEERING is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRACTEBEL ENGINEERING is not available. You also can look at reviews of TRACTEBEL ENGINEERING, open positions, location of TRACTEBEL ENGINEERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRACTEBEL ENGINEERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRACTEBEL ENGINEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRACTEBEL ENGINEERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRACTEBEL ENGINEERING, employees, financial statistics.