HELIVIEUW MARKET. SERV.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • HELIVIEUW MARKET. SERV.
Private companiesTransportation Equipment • HELIVIEUW MARKET. SERV.

Contactgegevens HELIVIEUW MARKET. SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELIVIEUW MARKET. SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELIVIEUW MARKET. SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITHERENSTRAAT 10; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22535366 (+32-22535366) 22535366 (+32-22535366)

Fax (fax): +32 (53) 826-68-41 +32 (53) 826-68-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELIVIEUW MARKET. SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELIVIEUW MARKET. SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELIVIEUW MARKET. SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELIVIEUW MARKET. SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELIVIEUW MARKET. SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELIVIEUW MARKET. SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELIVIEUW MARKET. SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELIVIEUW MARKET. SERV.
Products information HELIVIEUW MARKET. SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE08330627441
Ondernemingsnummer: 7648101806
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HELIVIEUW MARKET. SERV. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELIVIEUW MARKET. SERV.
(Get full report from official database of BE for HELIVIEUW MARKET. SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELIVIEUW MARKET. SERV.
Addition kinds of activities for HELIVIEUW MARKET. SERV.

3711. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
335606. Titanium | Titanium
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding

Werken bij HELIVIEUW MARKET. SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELIVIEUW MARKET. SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELIVIEUW MARKET. SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELIVIEUW MARKET. SERV.. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van HELIVIEUW MARKET. SERV. in sociale netwerken
Look for responds of HELIVIEUW MARKET. SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELIVIEUW MARKET. SERV.. Laat een reactie achter voor HELIVIEUW MARKET. SERV.. HELIVIEUW MARKET. SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELIVIEUW MARKET. SERV.. Leave a respond for HELIVIEUW MARKET. SERV.. HELIVIEUW MARKET. SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELIVIEUW MARKET. SERV. op de google maps. Adres en contacten HELIVIEUW MARKET. SERV.
Location of HELIVIEUW MARKET. SERV. on the google maps. Address and contacts of HELIVIEUW MARKET. SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come HELIVIEUW MARKET. SERV. HELIVIEUW MARKET. SERV.: Vanneste | Verellen J | ANDRE THUNUS | PASCALE REYPENS | Centre (Friterie du)

Other related companies as HELIVIEUW MARKET. SERV.: Vanneste | Verellen J | ANDRE THUNUS | PASCALE REYPENS | Centre (Friterie du)

HELIVIEUW MARKET. SERV. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELIVIEUW MARKET. SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08330627441. Het bedrijf HELIVIEUW MARKET. SERV. bevindt zich op het adres: WITHERENSTRAAT 10; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus. Producten gemaakt in HELIVIEUW MARKET. SERV. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HELIVIEUW MARKET. SERV. is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELIVIEUW MARKET. SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELIVIEUW MARKET. SERV., openstaande posities, locatie van HELIVIEUW MARKET. SERV. op de kaart.

HELIVIEUW MARKET. SERV. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELIVIEUW MARKET. SERV., company assigned to the tax number BE08330627441. The company HELIVIEUW MARKET. SERV. is located at the address: WITHERENSTRAAT 10; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marktonderzoekbureaus. Products created in HELIVIEUW MARKET. SERV. were not found.
The main activity of HELIVIEUW MARKET. SERV. is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HELIVIEUW MARKET. SERV. is not available. You also can look at reviews of HELIVIEUW MARKET. SERV., open positions, location of HELIVIEUW MARKET. SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELIVIEUW MARKET. SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELIVIEUW MARKET. SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELIVIEUW MARKET. SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELIVIEUW MARKET. SERV., employees, financial statistics.